Täsmähoito kolmenkympin kriisiin

Kaupallinen yhteistyö | Kauneushoitola Beauty Bakery

Seuraaviin pyöreisiin synttäreihini on matkaa vielä muutama vuosi (ok, yritän huijata; oikeesti vuosi ja muutama kuukausi!), mikä on tuonut mukanaan sen klassisen: kolmenkympin kriisin! O-ou!
Ja tähän ovat syypäänä vain ja ainoastaan silmänurkkiini ilmestyneet naurujuonteet. Sanotaanko näitä jo RYPYIKSI – apua?! Onneksi tässä kohtaa avuksi on kauneusalan ammattilaisia täsmätuotteineen!
Postauksesta voit lukea, millä mun silmänympäryksiä lähdettiin hoitamaan, ja helpottiko kriisi.
Lopussa vielä linkki arvontaan!

Beauty bakery
Löytyisiköhän palmunkin lehtiin joku hoitava täsmätuote?

 

Tiedättekö; nauraessa tai hymyillessä silmäkulmiin imestyvät juonteet ovat mielestäni ihan älyttömän söpöt, ne tuo jotenkin ihanasti ilmettä kasvoille! Silloin kun ne ovat jollain toisella. Omille kasvoilleni ilmestyessään ajatukseni olikin sitten aivan toinen, melkein shokki – olenko mä nyt vanha?
Laitanko nyt kestotilaukseen puutarhalehden, hankin vesijuoksuvyön ja tyhjennän kaapistani kaikki mekot, joiden helma ei yllä säädyllisesti polvien alapuolelle?

No joo, hassuahan se on ihan oikeasti potea kriisiä jostain tällaisesta, varsinkin kun suurempiakin kriisejä on joka puolella ympärillä.
Mutta toisaalta pieni turhamaisuus voi olla ihan hyväksikin; on hyvä herätä huolehtimaan ja välittämään myös itsestään, nyt kun siihen on vielä aikaakin! Ja vieläpä kun huomaa löytävänsä ongelmiinsa ratkaisuja, nostaa se omaa hyvää fiilistä yllättävän paljon.

beautybakery, poseland
Pala kauneushoitolaa kotona – luksusta!

 

Hyvinvoinnista huolehtiminen on mulle tärkeää, mutta sit se ihonhoito… Joo, hoidan ja puhdistan päivittäin, ja silloin tällöin levitän jonkun kivan naamionkin kasvoille.
Välillä on myös ihana hemmotella ihoa jollain uudella huipputuotteella. Mutta mitään hajua siitä, mitä, milloin ja miksi, ei juurikaan ole, joten tässä turvaudun suosiolla ammattilaisten apuun.

Yksi heistä on Kauneushoitola Beauty Bakeryn Anu, josta valoisuuden ja mielettömän positiivisuuden lisäksi huokuu ammattitaitoinen ote jo kauas! Ei ihmekään, että odotin niin pääseväni johonkin ihanaan hoitolassa tehtävään hemmotteluhoitoon! Kunnes tuli poikkeustila.

Exuviance

No, reissu Tampereelle siirtyi, mutta onneksi posti kulkee! Helpotukseksi lähestyvään kolmekymppisyyteen postilaatikkooni tipahtikin pian ripaus kauneushoitolan luksusta; elämäni ensimmäinen silmänympärysvoide, Exuviance Professionalin Retinol Eye Creme.

Jep, eka. En ole aiemmin kokenut tarvetta sellaiselle, vaikka kevyen geelin tai voiteen voisi ottaa käyttöön jo 14-vuotiaana. Anu suositteleekin silmänympärysvoiteen ottamista käyttöön viimeistään parikymppisenä ja vaikkei mitään näkyvää ongelmaa vielä olisikaan, jotta silmänympärykset pysyvät paremmin hyvässä kunnossa ennaltaehkäisten esim. silmäluomien ennenaikaista vanhenemista.

Koska kyseessä on ensimmäinen silmänympärysvoiteeni, ja tuote on sellaiseksi retinolin ansiosta poikkeuksellisen tehokas, saan Anulta tarkat ohjeet ja vastaukset kaikkiin kysymyksiini, jotta käyttö päästään aloittamaan turvallisesti.

exuviance, poseland

”Retinoli tehostaa ihon omaa kollageenituotantoa, parantaa solujen uusiutuvuuta sekä tasoittaa ihoa ja ihon sävyä.”

Käyttö ja kokemukset?

Tuote on tarkoitettu yökäyttöön, ja ensimmäisellä viikolla voiteen käyttö jää muutamaan kertaan, eikä mitään näkyviä muutoksia vielä ilmene. Mutta ei myöskään allergista reaktiota, tai reaktiota retinolista, joka siis muuntuu iholla A-vitamiinihapoksi, ja saattaa aiheuttaa ärsytystä iholle (vaikka onkin AHA-happojen rinnalla ihonhoidon tehokkain ja parhaiten dokumentoitu ainesosa).

Seuraavalla viikolla uskallankin kokeilla levittää voidetta useampana iltana, ja silloin alkaakin tapahtua! Tunnen nukkumaan mennessäni pientä kihelmöintiä silmänympäryksillä, ja aamulla huomaan yleensä tummien silmänalusteni näyttävän selvästi vaaleammilta ja silmäpussien pienemmiltä. Voide taitaa tosiaan alkaa tehota!

exuviance

Tästä innostuneena otan voiteen jokailtaiseen käyttöön, jolloin tuloksia iholla onkin taas nähtävissä. Silmänympärysihoni on kosteutetumman ja tasaisemman, eli selkeästi hyvinvoivan näköinen, ihanaa! Mutta mikä parasta, silmäkulmieni juonteet ovat hävinneet! Tuntuu jotenkin niin uskomattomalta, että vääntelen kasvojani peilin edessä jos jonkinlaisiin hymyihin ja irvistyksiin – jospa vain kuvittelin, ja juonteet tulevatkin toisessa kulmassa tai valossa takaisin näkyviin?
Mutta ei – poissa ovat!

Ja niin on toistaiseksi myös ikäkriisini!
Sillä jos siihen jännityksellä odotettuun kolmenkympin ikään kuuluu näin ihanien tuotteiden käyttäminen, niin
hei 30 – bring it on! Odotan sua innolla!

arvonta

Psst, jos oot harkinnut ostavasi tehokkaan silmänympärysvoiteen;

Koodilla ”Elsalinnean” saat Retinol Eye Creamin kauneushoitola Kauneushoitola Beauty Bakerysta hintaan 55e (norm. 74e) toukokuun loppuun asti!
Hoitola toimittaa tuotteita myös postitse ympäri Suomen.

Tai voit kokeilla arpaonneasi ja osallistua Instagram-tililläni tuotteen arvontaan (osallistumisaikaa  ke 29.4 asti)! 🙂

allekirjoitus

@elsalinnean

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Alona

    Enpä oo näistä ennen kuullutkaan, täytyy joskus kokeilla. ?

    1. elsalinnean

      Suosittelen kyllä! ???

Vastaa