Helpot, mutta superherkulliset, vegaaniset ja gluteenittomat välipalapatukat – kyseiset TikTokissakin trendaavat herkut kuulostivat niin hyviltä, että en voinut jättää tekemättä omaa versiotani niistä. Ja lopputulos jopa ylitti odotukseni!
Joten jos säkin kuulut riisisuklaan ystäviin, suosittelen ihan ehdottomasti testaamaan tämän reseptin!
Riisisuklaapatukat (veg, g), n. 8 kpl | OHJE
1,5dl maapähkinävoita
0,5dl hunajaa
0,5rkl kookosöljyä
3 riisikakkua
100g tummaa, gluteenitonta suklaata (esim. Panda)
Sekoita maapähkinävoi, hunaja ja kookosöljy keskenään ja murenna joukkoon kolme riisikakkua.
Painele massa leivinpaperilla vuoratun pienen leipä- tai uunivuoan pohjalle. Nosta pakastimeen jähmettymään 15 minuutin ajaksi.
Sulata sillä aikaa suklaa.
Kaada suklaa jäätyneen pohjan päälle ja nosta vuoka vielä 15 minuutiksi pakkaseen.
Leikkaa valmis levy sopiviksi annospaloiksi.
Säilytä riisisuklaapatukoita pakastimessa.
Psst, suosittelen tekemään tuplasatsin, patukat ovat niin herkullisia, että katoavat parempiin suihin hetkessä!
@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean
2