Pääsiäisloma kuvina x 6

Arkeen palaaminen on tänä tiistaina (joka muuten tuntuu ihan maanantailta!) maistunut hyvältä. Sellaiselta kivan lempeältä rutiineihin laskeutumiselta rennosti vietettyjen neljän päivän pääsiäisvapaiden jälkeen. Jopa niin rentojen, ettei kuviakaan ole kertynyt juuri sen enempää kuin tästä postauksesta löytyy.

Mitään suurempia suunnitelmia meillä ei tälle pitkälle viikonlopulle ollut, mikä on vapaapäivissä just parasta, kun tilaa jää hetken mielijohteesta toteutetuille puuhille. Pääsiäinen sisälsikin muutaman extempore-yökyläilyn, pihan kevätkuntoon laittamista (tramppa ja pyörät kaivettu esiin, jes!), mökkeilyä, leipomista, paljon ulkoilua sekä sukulaisten valmiista pääsiäispöydistä nauttimista.

pääsiäisloma kuvina

Vaikka lomapäivät on ihana viettää arjesta irrottautuen, tykkään pitää tietyistä rutiineista silti kiinni. Edes suht säännöllinen ruokarytmi, muutamat treenit ja riittävistä yöunista huolehtiminen tuntuvat hyviltä pääsiäisvapaillakin. Ja ehkä myös helpottavat sitä arkeen palaamista, joka ainakin omalla kohdallani alkoi tehokkaasti tupladuunipäivällä; päivätöissä sekä valmennushommissa. Onneksi valon määrä lisääntyy vauhdilla, niin vuorokauteenkin tuntuu tulleen lisää tunteja. Kesä, täältä tullaan! pääsiäisruoka treeni opcenter lahti elsalinnean

elsalinnean allekirjoitus

www.elsalinnean.com

@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean 

2

Vastaa