Mansikka-lakritsituorepuuro (vegaaninen)

Jos oot niitä tyyppejä, joille ei mikään lämmin maistu aamuisin, tai et vain yksinkertaisesti ehdi keittää puuroa, tsekkaapa tämä mansikka-lakritsituorepuuron resepti! Helppo, nopea ja mielettömän hyvä!

mansikkalakritsituorepuuro, poseland

Tuorepuuro tehdään edellisenä iltana (tai vaihtoehtoisesti muutamaa tuntia ennen syömistä) valmiiksi jääkaappiin. Sieltä se on helppo napata kiireisenä aamuna joko ruokapöytään taikka työpaikalle mukaan.

Tuorepuuron sekaan voi heittää käytännössä ihan mitä vaan. Peruspalikoina siinä toimivat mulla aina kuitenkin jogurttivalmiste ja kaurahiutaleet. Tähän reseptiin on lisätty vielä siemeniä, sekä mansikoita, joiden sesonki alkaakin olla jo ovella. Sekä tietenkin lakritsijauhetta, joka kruunaa annoksen kuin annoksen!

mansikkatuorepuuro, poseland

Mansikka-lakritsituorepuuro (1 annos) | vegaaninen

250ml Alpro Natural soijajogurttia
1dl kaurahiutaleita
1rkl chiasiemeniä
1tl Urtekramin lakritsijauhetta
mansikoita
seesaminsiemeniä

Sekoita soijajogurtin joukkoon kaurahiutaleet, lakritsijauhe ja chiasiemenet. Nosta annos jääkaappiin yöksi. Viimeistele seuraavana aamuna mansikoilla ja seesaminsiemenillä. (Halutessasi voit lisätä nekin jo valmistuvaiheessa.)

Reseptin mitat ovat noin-mittoja. Kokeilemalla löydät sopivat mittasuhteet omaan makuusi; itse pidän tuorepuurossa paksummasta rakenteesta 🙂

lakritsituorepuuro, poseland

Oletko sä enemmän lämpöisten vai kylmien puurojen ystävä?

Herkullisia aamiaishetkiä!

allekirjoitus

@elsalinnean

8

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Vilhelmiina Harell

    Joka aamu keitetty kaurapuuro ?
    Mutta tää tosiaan näyttää noi herkulliselta että menee ehdottomasti testiin?

    1. elsalinnean

      Se on kyl hyvää.. ? Jee, kiva kuulla! ???

Vastaa