Kehonkoostumusmittauksesta motivaatiota treeneihin

Kaupallinen yhteistyö & alekoodi | Bodymaja

Miltä näytti kehonkoostumus kuukauden salitauon jälkeen ja mitkä tuloksista toivat motivaatiota tulevan syksyn treeneihin?
Lue mun kokemuksia matalan kynnyksen kehonkoostumusmittauksesta Bodymajan mittauspisteellä Lahdessa!
inbody kehonkoostumusmittaus bodymaja lahti itsepalvelu kehonkoostumuksen mittaus lahdessa edullinen
Takaisin treenien pariin? Mittauksen tulosten jälkeen vastaus on ehdottomasti KYLLÄ!
Kohti uutta treenisyksyä – mutta mistä lähtökodista; mikä on kehon tilanne kesän treenitauon jälkeen?

Kuten varmasti moni muukin, olen ottanut kesän treenien osalta huomattavasti tavallista kevyemmin. Yli kuukauden kestäneen salitauon jälkeen keho on kuitenkin alkanut huutaa kovatehoisempaa liikettä; siispä lihaskuntotreenien pariin mars!

Kun treenirutiinien pariin palaa pidemmän, mutta ah, niin hyvää tehneen, tauon jälkeen, tuntuu kuin aloittaisi taas ihan nollasta. Onkohan mun lihakset ja voimat kokonaan kadonneet ja kehonkoostumus muuttunut nesteisemmäksi? Mistä lähtökodista lähden kohti uutta, hyvää treenisyksyä? Oma olo on tietenkin paras mittari, mutta epäilysten karkoittamiseksi tai vahvistamiseksi on joskus hyvä saada ihan mustaa valkoisella oman kehon tämänhetkisestä voinnista.

Asiahan oli siis selvitettävä, ja tietenkin just heti nyt! Onneksi nykyään Lahdessakin on mahdollista päästä kehonkoostumusmittaukseen ilman salijäsenyyttä tai kulkematta fysioterapeutin vastaanoton kautta, sillä kauppakeskus Trioon on avattu Bodymajan mittauspiste! Ei muuta kuin mittauspaketin tilaus netistä, kohti Trioa, mittaukseen ilman ajanvarausta ja tulokset samantien OmaBodyyn luettavaksi. Todellakin jokaiselle sopiva, matalan kynnyksen palvelu, jonka käyttäminen on tehty ihanan helpoksi ja nopeaksi!

inbody kehonkoostumusmittaus bodymaja lahti trio itsepalvelu kehonkoostumuksen mittaus lahdessa edullinen kokemuksia
Bodymajalla on yhdeksän mittauspistettä ympäri Suomea. Lahden piste sijaitsee kauppakeskus Trion 1. kerroksessa.

 

inbody kehonkoostumusmittaus bodymaja lahti trio itsepalvelu kehonkoostumuksen mittaus lahdessa edullinen kokemuksia
Bodymaja on kotimainen, luotettava palvelu, jonka käytössä ovat markkinoiden parhaat InBody 770 -mittalaitteet.

 

Miten ja mitä mitataan?

Bodymajan kehonkoostumismittauspalvelun käyttäminen on superhelppoa! Ostettuasi mittauspaketin saat tekstarilla linkin, josta klikkaamalla saat mittauspisteelle saavuttuasi oven avattua.

InBody-laitteeseen syötetään käyttäjätunnus (eli sun puhelinnumero) ja perustiedot, jonka jälkeen kone ohjeistaa tarkasti ja selkeästi, mitä pitää tehdä. Eli seistä kantapäät elektrodien päällä käsikahvoista kiinni pitäen, liikkumatta minuutin ajan. Mittaus perustuu kehon läpi kulkevaan heikkoon sähkövirtaan, mitä et edes tunne. Mittauksen valmistuttua saat muutaman minuutin kuluessa tulokset Oma Body -palveluun, josta ne voi kätevästi aina tarkistaa, tulostaa tai näyttää mahdolliselle omalle valmentajalle.

Raportti, jonka mittauksen jälkeen saat, on kattava! Se sisältää yli 40 kehon koostumusta kuvaavaa arvoa. Itseäni kiinnosti näistä eniten tietenkin lihasmassan määrä ja lihastasapaino, mutta myös viskeraalirasvan, eli sen vaarallisen sisäelinten ympärille kerääntyvän rasvan, määrä on mielestäni hyödyllistä tsekata ajoittain! Bodymajan sivuilta löytyy hyödyllisiä tietopaketteja kehonkoostumukseen liittyen, joista ainakin Mikä on kehonkoostumusmittaus ja mitä tuloksia se kertoo? kannattaa lukea ennen mittausta.

 

inbody kehonkoostumusmittaus bodymaja lahti trio itsepalvelu kehonkoostumuksen mittaus lahdessa edullinen kokemuksia
Raportissa selitetään jokainen tulos yksityiskohtaisesti, mutta myös tiivistetään pisteet kokonaisuudeksi, mikä auttaa hahmottamaan kokonaiskuvaa.

 

inbody mittaus tulokset tulkinta bodymaja kokemuksia elsalinnean blogi
Jokainen mittaustulos on selkeästi luettavissa ja verrattavissa viitearvoihin. Lisätiedot auttavat tulkitsemaan ja ymmärtämään tuloksia vielä paremmin.
Mitä mun tuloksista paljastui?

No, olivatko kaikki lihakseni surkastuneet ja nesteet maksimilukemissa? Eivät suinkaan. Raportti yllätti todella positiivisesti, sillä kaikki tulokseni näyttivät vihreää, eli olivat viitearvojen sisällä, jee! Edellisestä mittauksesta on jo aikaa, mutta siihen verrattuna kaikki lukemat olivat menneet jopa parempaan suuntaan. Viime mittauskerralla huolestuttanut nilkkatapaturman aiheuttama lihasepätasapaino jaloissa oli myös tasaoittunut, mikä oli yksi parhaista uutisista. Pitkäjänteinen kuntoutus on tuottanut tulosta!

Tämän takia kehonkoostumusmittauksessa olisikin hyvä käydä säännöllisesti. On supermotivoivaa seurata omaa kehitystään luotettavilla ja kattavilla raporteilla.

Mulla on käytössä Bodymajan 12kk:n paketti, joka sisältää rajattomasti mittauksia kaikilla toimipisteillä. Maltan tuskin odottaa, että nyt treenien startattua pääsen seuraamaan kehitystä Oma Bodysta säännöllisesti vaikka joka kerta Triossa asioidessani.

Vaikka olen tosi tyytyväinen tämänhetkisiin tuloksiin, aion tottakai kilpailuhenkisenä ihmisenä haastaa itseni tavoittelemaan vielä hieman korkeampaa kokonaispistelukemaa. Koska tavoitteita pitää elämässä olla, ja niitä voi ja kannattaakin tehdä myös omaan hyvinvointiin liittyen! Kehonkoostumusmittaus onnistui siis ainakin mun kohdallani kasvattamaan treenimotivaatiota tosi tehokkaasti!

inbody kehonkoostumusmittaus bodymaja lahti trio itsepalvelu kehonkoostumuksen mittaus lahdessa edullinen kokemuksia
Kehonkoostumusmittauksen tulokset on helppo tarkistaa puhelimesta missä ja milloin vain.

 

Jos sä haluat selvittää, mitä sun keholle oikeasti kuuluu tai kaipaat lisämotivaatiota treeneissä kehittymiseen taikka elämäntapamuutoksen aloittamiseen, kannattaa ehdottomasti poiketa Bodymajan mittauspisteen kautta!

Bodymajan toimipisteitä löydät Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta, Raisiosta, Oulusta, Tampereelta, Vantaalta, Espoosta ja Jyväskylästä.

Mittauspaketeista valittavissa on kertakäynti, 3 mittauksen paketti tai vuoden rajattomat mittaukset, joista koodilla

ELSALINNEAN20  saat 20 %:n alennuksen.
Koodi on voimassa ilman aikarajaa ja sen voi käyttää useampaan ostokseen.
5

Vastaa