Juhannus mökillä & huvipuistossa

Juhannus on joulun lisäksi yksi lempijuhlistani! Keskikesän yöttömässä yössä on sitä jotain
Juhlimme juhannusta tuttuun tapaan mökkeillen, mutta myös extempore-reissulla Tykkimäelle, mikä osoittautui virkistäväksi vaihtoehdoksi mökkisaaren rauhassa vietetyn aaton jälkeen.

juhannus elsalinnean

Kippis! Ja sitten ruokapöytien ääreen! Ehkäpä juuri tästä syystä juhannus lukeutuu lemppareihini – yhteistuumin valmistetut, toinen toistaan herkullisemmat ruoat ja niiden äärellä leppoisan illan viettäminen kun ovat iso osa tätä kesäjuhlaa. Toki ruoan ja juoman lisäksi nautimme mökkielämästä muutenkin – mitäpä olisi juhannus ilman mölkkykisoja ja kukkaseppeleen tekoa! Kun helteetkin saapuivat vielä lämmittämään koko päivän järvessä uineita lapsia ja koiria (kyllä, yllä olevassa kuvassa on koira…), olivat ainekset täydelliseen juhannusaattoon kasassa.

juhannuskuvia

Juhannuspäivää emme malttaneet viettää vain kotipihassa grillaillen, joten hyppäsimme autoon ja suuntasimme kohti Kouvolaa ja Tykkimäkeä. Ensimmäinen kerta kyseisessä huvipuistossa oli ihan loistava kokemus! Varmasti juhannus vaikutti osaltaan siihen, ettei mihinkään laitteeseen tarvinnut juuri jonotella. Alue oli kompaktin kokoinen, mutta kuitenkin täynnä kaikille sopivia laitteita.

Koska lähdimme Tykkimäelle niin extempore, ei aikaa siellä vietettäväksi jäänyt kuin kolmisen tuntia, mutta se riitti hyvin! Ainoastaan hurjimmat laitteet sekä puihin rakennettu kiipeilypuisto jäi testaamatta, mutta sen verran hauskalta se (ja muutenkin koko metsän keskellä sijaitseva huvipuistoalue) näytti, että ensi kerralla kouluamme läpi varmasti joka nurkan! Toivottavasti jo ennen ensi juhannusta.. 🙂

elsalinnean allekirjoitus

www.elsalinnean.com

@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean 

2

Vastaa