Jotain uutta, jotain vanhaa

…tai ei nyt niin kovin vanhaa, tästä blogista kun puhutaan. Vastahan tammikuussa hyvinvointiblogi elsalinnean sai alkunsa bloggerissa, ja nyt se aloittaa uutena Poselandilla. Oon tästä muutoksesta ihan superinnoissani – ihanaa, että myös juuri Sinä olet päätynyt klikkaamaan itsesi tänne! 🙂

Blogin nimestä voitkin jo varmasti päätellä kirjoittajan – Elsa täällä moi! Mulle hyvinvointi merkitsee herkullisia vihersmoothieita (jep, kaiken terveellisen ei tarvitse maistua pahalta!), happihyppelyitä metsälenkeillä, painojen kolistelua salilla ja noin ylipäänsä hyvää fillistä maailmaa auringonmuotoisten linssien läpi katsellen. Näitä teemoja ja ajatuksia saan toivottavasti välitettyä sinne ruudun toiselle puolellekin!

Saman katon alta löytyvät mun lisäksi kaksi harrastavaa lasta, aktiivinen koiranpentu ja avomies, kun töiltänsä ehtii. Näiden ja kokopäivätyön ohessa kun löytäisi aikaa hyvinvoinnista huolehtimiseen ja omille treeneille – kuulostaako tutulta? Ei suju aina allekirjoittaneeltakaan, mutta sen oon todennut, että onnistuakseen se kannattaa ainakin tehdä mahdollisimman helpoksi ja kivaksi! Jos joku blogista nappaa ideoita omaan ruuhkavuosien survivepackiin tai muuten vain, taikka tämä toimii hetken hengähdyspaikkana arjen keskellä, oon niiiin iloinen!

Siispä let’s go!

 

Mahtavaa, jos pysyt mukana matkassa!

Psst, elämää blogin takana pääset seuraamaan myös Instagramissa @elsalinnean

2

Vastaa