Huh, mikä huhtikuu!

Huhtikuu on hujahtanut ohi hurjalla vauhdilla!

Tuntuu ihan uskomattomalta, että ensimmäisessä ja viimeisessä kuvakollaasissa samasta rannasta otetut kuvat näyttävät siltä kuin välissä olisi vierähtänyt kokonainen vuodenaika. Mutta sitäpä huhtikuu on kohdallani ollutkin; yhteen kuukauteen mahdutettuna yhtä sun toista! Ehkäpä lyhyesti jokaisesta kuvasta kertomalla saan tiivistettyä huhtikuun kuulumiset parhaiten.

huhtikuun kuvia pullaa ja viiniä myllysaari treeni opcenterlahti puuro kananmuna marjat

 1. Pullaa ja viiniä – tämä illanvieton konsepti syntyi vahingossa ja menee ehdottomasti jatkoon!
 2. Aamulenkkejä kirpsakassa pakkassäässä. Onneksi näitä ei huhtikuuhun mahtunut montaa – siis niitä pakkasaamuja. Pitkät, kiireettömät aamulenkit sen sijaan ovat aina loistava vaihtoehto aloittaa päivä.
 3. Sarjatauko ja auringonsäteet. Treenejä olen saanut viikkoihin mahdutettua pääsääntöisesti kaksi. Se on tuntunut riittävältä, ja kehonkoostumusmittauksen perusteella tulostakin on tullut, jes!
 4. Arki maistuu aika pitkälti kaurapuurolta, mutta hyvältä sellaiselta! Huhtikuu on ollut aika työntäyteinen, joten ruokapuoli on kotona ollut aika sellaista peruskauraa. Mikä on just hyvä ja riittävä, aina ei tarvitse tehdä mitään ekstraa, vaan useampi päivä makaronilaatikkoa tankaten pelastaa minuuttiaikataulutetut päivät ja maistuu varmasti koko perheelle.

shanghai tacot padel billebeino lahti opiston kunkku lounas

 1. No toki uusiakin ruokavaihtoehtoja on tullut testailtua niiden perinteisten kotiruokien lisäksi. Shanghai tacot ovat kaiken saamansa hypetyksen arvoisia, nammm!
 2. Hahaa, tässä kuvassa olen just tullut järjestämästä lapsen luokan varainkeruutapahtumaa ja lähdössä käyttämään koiraa lenkillä, jotta ehdin illalla vielä analysoida valmennusasiakkaan ruokapäiväkirjoja. Monenlaisia töitä ja tapahtumia on tosiaan huhtikuussa riittänyt, mikä on ihanaa, varsinkin, kun näillä näkymin toukokuusta on tulossa asteen verran iisimpi.
 3. Lajikokeilussa padel! Talven ja kevään ajan olen käynyt ystäväni kanssa pelaamassa sulkapalloa, mutta nyt päätimme testata vähän vauhdikkaampaa mailapeliä. Superhauskaa, mutta vaatii vielä osaltani useamman treenikerran, jotta säännöt ja tekniikat iskostuvat kunnolla mieleen. Ehdottomasti siis uudestaan kokeilemaan!
 4. Ulkona syödyt lounaat ovat paras tapa katkaista hetkeksi työpäivä. Opiston Kunkku oli ihan uusi tuttavuus ja yllätti positiivisesti. Kiva, kun Lahdestakin alkaa löytyä monia loistavia lounapaikkoja

helsinki kansallisteatteri ronja ryövärintytär hilton strand green hippo punavuori

 1. Mieletön kevätaurinko ja aina yhtä symppis Helsinki! Vietettiin täällä viikonloppu, mikä oli täydellinen irtiotto arjesta.
 2.  Varasin koko perheelle joululahjaksi liput Kansallisteatterin Ronja Ryövärintytär -esitykseen. Tätä oli siis odotettu, ja se odotus kannatti! Ronja on ollut yksi lempisaduistani lapsena, ja oli ihana nähdä satu herätettynä eloon teatterilavalla.
 3. Vaikkei reissattu Helsinkiä pidemmälle, tuntui kuin olisimme kauempanakin kotoa. Jäimme yöksi hotelliin, joten viikonlopusta ehti nauttia täysin kiireettömästi. Suositus Hilton Strandille; puitteet ja palvelu pelasivat moitteettomasti!
 4. Lounaan kanssa ei otettu riskiä, vaan suunnattiin suoraan Green Hippoon. Meidän työt rakastavat paikan avokadopastaa, ja aikuisille löytyy täältä ihan parhaat bowlit!

hilton helsinki strand kokemuksia uima-allas aamupala

 1. Voisipa jokaisen aamun aloittaa aamu-uinneilla Helsingin kattojen yllä!
 2. …tai sateenkaaren värisellä vaahtokylvyllä!
 3. … tai meren ylle nousevaa aurinkoa katselemalla!
 4. …tai hotelliaamiaisella! (Täällä oli muuten heittämällä paras Suomessa syömäni hotellibreku!) Okei, tämä viikonloppu oli siis ehdottomasti huhtikuun kohokohta. Kotimatkalla käytiin moikkaamassa vielä kummitytön perhettä

vappuvartaat vesijärvi espanjanvesikoira kevät vappuasu

 1. Mitä olisikaan vappu ilman vartaita! Vappuaattoa ollaan vietetty ihan vaan kotona grillailemalla ja herkuttelemalla. Jos sää yhtään tästä paranee huomiseksi, niin perinteistä lienee syytä pitää kiinni ja käydä pyörähtämässä vappupäivänä torin hulinaa katselemassa.
 2. Talviturkki heitetty! Siis Lilillä. Itse uskaltaudun uimaan ehkä juhannuksena.
 3. Nämä vauhdilla pidentyneet ja valoistuneet päivät tuovat vaan niiiin paljon lisäenergiaa! En malta odottaa, että luonto herää vielä kunnolla vihertämään!
 4. Päiväni yksisarvisena. Koska vappuaatto osuu viikonlopulle, aloitettiin juhliminen töissä jo perjantaina.
Siinäpä siis mun huhtikuu pääpiirteittäin. Monia asioita on tietty tapahtunut myös ”behind the scenes”, ja siellä ne saavat pysyäkin
Kaikinpuolin siis mahtava kuukausi takana ja toivottavasti vielä parempi toukokuu tulossa!
Miten sun kevät on mennyt?
elsalinnean allekirjoitus

www.elsalinnean.com

@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean 

2

Vastaa