Pikkujoulujen maistuvimmat, lähes suklaakonvehtien veroiset, herkut loihdit tuunaamalla taatelit Snickers-patukan makuiseksi.
Valmistaminen on helppoa, sillä ainesosia tarvitset vain viisi!
Olet ehkä jo törmännyt somessa pyörineisiin Snickers-taateli-videoihin? Ei ihmekään, että näitä herkkuja hehkutetaan paljon; voiko resepti olla muuta kuin tajunnanräjäyttävä jouluherkku, jos siitä löytyy sekä taatelia, tummaa suklaata että maapähkinävoita? Nam!
Vaikka Snickers-taatelit eivät ulkomuodollaan vedä vertoja suklaakonvehdeille, yltävät ne maullaan ja ravintoarvoillaan haastamaan joulun jälkiruokapöydän klassikoita. Vegaanisena ja gluteenittomana leivonnaisena nämä suupalat sopivat useimmille – loistovalinta näin ollen myös pikkujoulujen nyyttäripöytään! Ohje on superhelppo, mutta taateleiden valmistaminen kysyy hieman aikaa ja kärsivällisyyttä.
Kirjoita siis alla oleva resepti ylös, laita joululaulut soimaan ja vietä ilta jouluherkkuja näperrellen!
Snickers-taatelit (vegaaninen, gluteeniton) OHJE | n.25 kpl
1 pussi kivettömiä taateleita
1 levy tummaa, vegaanista & gluteenitonta suklaata (esim. Panda)
Maapähkinävoita
Suolattuja maapähkinöitä
Karkeaa merisuolaa
Halkaise taatelit.
Levitä toiselle puolikkaalle maapähkinävoita ja asettele päälle muutama maapähkinä.
Aseta toinen puolikas taatelista kanneksi.
Sulata suklaa.
Pyörittele taatelit suklaassa.
Ripottele päälle merisuolaa.
Anna taatelien jähmettyä hetki pakkasessa.
Voit nostaa Snickers-taatelit huoneenlämpöön vasta hetki ennen tarjoilua. Hieman kylminä taatelit ovat helpompia ja siistimpiä syödä.
Jos taatelit eivät ole makuusi, suosittelen testaamaan vähintään yhtä herkullisia Snickers-banaaneja!
@elsalinnean | Elsalinnean | @elsalinnean
2