Aakkosten verran aiheita iloon

Jos joskus tuntuu, ettei oikein mikään mene putkeen, kokeilepa listata kiitollisuuden aiheita ylös! Luulenpa, että löydät aika monta aihetta iloon! 😉
Viia haastoi meitä muita Poselandin bloggareita kertomaan kuulumisia aakkosittain; listasin omani tällä ilo-teemalla. Katso, löydätkö postauksesta jonkun aakkosen, johon voisit samaistua! 

engel makasiini villähde nastola poseland elsalinnean
Jos elämä ei aina ole yhtä vaaleanpunaisissa hattarapilvissä leijumista, voi jokaisesta päivästä löytää edes yhden pinkin pilven, eikö?
Hedelmiä, herkuttelua ja uusia kesälajeja

Aamut! Olen ehdottomasti enemmän aamu- kuin iltaihminen. Valoisat ja lämpimät kesäaamut tuntuvat tuovan vuorokauteen huimasti lisätunteja- ja energiaa, best!

Bensa-aseman vakioasiakkaat. Tämä on pitkä tarina, mutta tiivistettynä; kun itselle sattuu sellainen aamu, kun kaikki menee pieleen ja saan tällä moodilla myös koko bensa-aseman tilttiin, on siellä aamukahvia siemailevien ystävällisten ja avuliaiden vakioasiakkaiden apu korvaamatonta… 🙂 Kiitos heille, ja kaikille muillekin avuliaille ihmisille!

C-vitamiinipitoiset kesäsesongin hedelmät ja marjat! NAM! Kesä on mitä parhainta aikaa tankata vitamiinivarastot täyteen värikkäistä ja tuoreista hedelmistä.

D-vitamiinin nappaaminen purkin sijaan auringosta on myös erittäin jees! (Okei, tähän kirjaimeen loppuu aakkosten täydentäminen erilaisilla vitamiineilla..)

Engel Makasiini. Paikka, jossa postauksen kuvat on otettu ja joka on yksi Päijät-Hämeen vanhimpia rakennuksia. Tämän vaaleanpunaisen, Villähteellä sijaitsevan, pienen rakennuksen ohi ajaminen saa aina hyvälle tuulelle!

Fiilistely! Kesän, auringon, luonnon, hyvän musiikin, ruoan, hitaiden aamujen… You name it! Pienten hetkien ja kauniiden asioiden äärelle pysähtyminen ja niistä nauttiminen auttaa huomaamaan jotain hyvää jokaissa päivässä ja olemaan läsnä hetkessä.

Golf, geokätköily… Uusia kesälajeja olisi vaikka kuinka paljon kokeiltavaksi! Edellämainittuja tuskin kyllä tänä kesänä testailen, mutta esimerkiksi padelia kävin testaamassa; olipas hauskaa!

Herkuttelu – miten ihanaa! Oli kyse sitten ihan kunnon sokeripommiherkuista tai terveellisemmistä vaihtoehdoista, on ruoasta nauttiminen tärkeä osa tasapainoista ja joustavaa ravitsemusta.

engel makasiini villähde nastola poseland elsalinnean
Lomailua, matkailua ja hitaita aamuja

Ilman herätyskelloa herääminen, pientä loma-aamujen luksusta!

Juokseminen rauhallisilla metsäpoluilla hyvät musiikit kuulokkeissa. Helppo ja edullinen liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille!

Keskustelut hyvässä porukassa kivoista jutuista. Tai ei niin kivoista. Mutta ystävien kanssa vietettyjen juttuhetkien jälkeen maailma on aina vähän parempi paikka.

Lomalomalomaaaa! Kesäloma on tullut erityisesti tänä vuonna todella tarpeeseen! Vaikka se on pienissä pätkissä pitkin kesää, ovat pidemmät vapaat supertärkeitä ja palauttavia! Toivottavasti jokainen pääsee nollaamaan päätä työasioista edes pieneksi hetkeksi, vaikkei kunnon kesälomaa voisikaan viettää.

Matkailu kotimaassa. Tai vaikka ihan kotikaupungissakin! Suomesta löytyy vaikka mitä upeita paikkoja, ja luontoa!

Nauraminen. Parasta lääkettä moneen vaivaan!

Oma aika ja omat jutut. Niille olen oppinut varaamaan kalenteriin tilaa, sillä ilman hetkiä itselle tärkeiden asioiden parissa alkaa pian polttaa kynttilää molemmista päistä.

Perhe. Tää tuskin selityksiä kaipaa

Quesadillat. Ruoka, jota en itse tee, vaan se toimii hyvänä syynä lähteä ravintolaan nauttimaan ammattilaisten aikaansaannoksista, nam!

engel makasiini villähde nastola poseland elsalinnean

Leffailtoja ja haaveilua

Romanttiset komediat! Katson todella harvoin elokuvia, mutta jos pidän leffaillan, niin tämän tyylilajin teos on varmasti katselulistalla.

Sadepäivät. Vaikka rakastan aurinkoa ja lämpöä, ovat satunnaiset sadepäivät tervetullutta vaihtelua. Ja hyvä syy vetäytyä sohvan nurkkaan viltin alle juurikin tuota leffailtaa viettämään! Sadepäivät jotenkin antavat luvan ”vain olla”.

Tulevaisuuden suunnittelu ja kaikenlainen haaveilu! On aina ihanaa, kun on jotain, mitä odottaa!

Uiminen. Viime kesänä en uinut ollenkaan, mutta nyt lämpimien järvivesien ansiosta olen löytänyt tämän puuhan pariin uudestaan. Miten virkistävää ja rentouttavaa, suosittelen jokaiselle!

Valoisat illat. Kesäilloissa on vaan sitä jotain

W… Tämä pysyköön vielä salaisuutena; tulen kertomaan teille lisää W:llä alkavasta jutusta myöhemmin kesällä! 😉

X-asennossa makailu! Välillä on parasta olla tekemättä yhtään mitään!

engel makasiini villähde nastola poseland elsalinnean
Yrittämistä ja unta

Yrittäjyys. Se, jos joku on todellakin opettanut paljon; sekä yrittäjyydestä, että itsestäni. Ja mikä parasta, tämä matka on vasta alussa!

Zombie. Bad Wolvesin versio tästä biisistä on yksi mun all time favouriteista. Musiikki on

Åland – tulossa ollaan! 😉

Älypuhelinvapaat päivät – näiden pitäminen säännöllisesti tekee oikeesti hyvää!

Öiden pyhittäminen nukkumiselle – mun prioriteettilistan kärjessä, toivottavasti sunkin! Unen tärkeyttä tuskin voi korostaa liikaa. Ja onhan nukkuminen aika ihanaakin! (Nukkumalla menestykseen -postaus)

 

Löytyikö listasta mitään kirjainta, joka kolahti?
Tai mikä sut saa iloiseksi just nyt?
Ihanaa, aurinkoista juhannuspäivää jokaiselle!

allekirjoitus

@elsalinnean 

3

Vastaa