Rahataitoja unelmien toteuttamiseksi

Opiskelen ja kehitän rahataitojani Mikko Sjogrenin opastuksella.

 

*Kaupallisessa yhteistyössä @mikkosjogren

Riittääkö elämän oravanpyörä? Kerron seuraavaksi, miten aion hyödyntää rahataidonvalmennusta oman talouden parantamiseksi.

Käyn paljon keskusteluja unelmista ja tavoitteista ihmisten kanssa. Monen asian kohdalla tulee vastaan arjen oravanpyörä, omat taloushaasteet sekä uskomukset oman talouden mahdollisuuksista. 

Rehellisesti sanottuna taloudellinen tilanteeni on ahdistavaa numeroiden pyörittelyä ja täsmäilyä. Merkittävimpinä syinä on pitkä sairasloma ja sen jälkeinen työttömyys. Itsensä kehittämiseen – kuten omaan talouteenkin – on olemassa oivat keinot päästä kehittymään. Tiedän omalla kokemuksella, miten yksinkertaisia asioita opiskelemalla ja viemällä käytäntöön voi kehittää omaa arkea mieleiseksi.

Rahataitovalmennuksen seuraaminen on helppoa, koska jaksot ovat lyhyitä ja selkeitä. Valmennuksen saa auki selaimessa tietokoneella tai Kajabi-sovelluksella puhelimella, joka helpottaa valmennuksen etenemisen seuraamista.

 

Tervetuloa seuraamaan minun rahataitoprojektiani. Haluan päästä muuttamaan Espanjaan ILMAN rahahuolia ja raha-ahdistusta. Opiskelussa on tukena rahataitovalmentaja Mikko Sjögrenin Rahataitovalmennus.

Valmennus sisältää video- ja tekstimateriaaleja oman talouden ja rahapsykologian eri osa-alueista rennolla huumorilla höystettynä. Sisältö käsittelee mm. rahatarinaa, velkamurskainta sekä rahan managerointia. (En malta odottaa, että pääsen luottokortista eroon!)

Kuukausimaksulla toimiva valmennus vie johdonmukaisesti eteenpäin aihealue kerrallaan. Pitkäjaksoinen opiskelu varmistaa, että tieto menee käytäntöön asti.

Aion hyödyntää valmennuksen sisältöä erityisesti seuraaviin asioihin:

  • Luottokortti maksetuksi ja pois käytöstä
  • Oman talouden puskuri 3kk aikaseksi
  • Sijoittaminen uudelleen alkuun

Jos sinua kiinnostaa vaurastuminen ja oman talouden vienti uudelle tasolle (miksi ei), pääset alla olevasta linkistä mukaan Rahataitovalmennukseen!

https://www.rahataidonvalmennus.fi/a/42034/WGT7Ta8t

PS. Valmennukseen pääsee mukaan yhden pizzan hinnalla –  VAIN 9,70€/kk 🤔 Kokeile ilmaiseksi 30 päivää!

#rahataitovalmennus #mikkosjogren

1

Vastaa