New beginnings!

Trust the magic of new beginnings!

Oon tällä hetkellä äärettömän onnellinen ja sitäkin enemmän innoissani. Olen ollut ravintola alalla töissä vuodesta 2016 ja se on sisältänyt hyvät ja huonot hetkensä. En viihdy työpaikassa kovinkaan kauaa, jossa kaikki on jatkuvasti samanlaista päivästä toiseen. Vaadin tietyn väliajoin jotain erilaista, eli kyllästyn todella helposti. Mulle esimerkiksi etenemis mahdollisuudet työssä on todella tärkeässä osassa. Somen tekeminen on siksi just mielekästä, että se ei ole koskaan samanlaista, vaan voit todella paljon vaikuttaa siihen itse.

Jokin aika sitten hain uutta työtä ja olin todella motivoitunut uuden työn saamiseksi. Jotenkin vaan pitkään ollut sellainen olo, että työelämässä ei oikein etene mihinkään ja se on todella turhauttavaa. Hain erityisesti työtä kaupan alan hommista, vaikka sieltä minulla ei olekkaan vielä minkäänlaista kokemusta. Siksi ajattelin nyt myös syksyllä hakea markkinoinnin opintoihin, jotta saan kokemusta myös itse alasta ja se toki myös tukee mun somessa olevaa työtä todella paljon. Pitkän hakuprosessin jälkeen mut valittiin töihin vaatekauppaan. Ihanaa. Kävin tänään kirjoittamassa työsopimuksen ja en todella malta odottaa, että itse työ alkaa. Esimieheni vaikuttavat todella ihanilta tyypeiltä, mikä on musta yks tärkeimpiä asioita työelämässä. Avoimuus esimiehen ja työntekijän välillä ei ole meinaa todellakaan mikään itsestäänselvyys.

Ihania uusia tuulia siis tulossa???? Aion kuitenkin vielä toistaiseksi jäädä mehustelijaksi, sillä en vaan millään pysty luopumaan mun idän pisteiden ihanista tytöistä!

Myös Miss Helsinki haku alkaa 1.5 ja päästään valkkaamaan uusia tyttöjä mukaan 2020 kilpailuun. Ihan hullua kuinka tää aika rientää! Jännä nähdä kilpailu tänä vuonna aivan toisin silmin. Uskon, että myös tänä vuonna taso tulee olemaan todella kova!

Ihanaa kevättä????
xx
Eeva

0

Vastaa

Close Menu