Miten valmistautua kuvauksiin? Sisältää 10 vinkkiä!


Jaan teille nyt 10 vinkkiä kuvauksiin valmistautumiseen. Mun mielestä nää pätee myös hyvin catwalk näytöksiin.
Olkaa hyvä!

Vinkki numero yksi:
Tarvitset mukaan omat nudet alusvaatteet. Itse käytän lindexiltä ja H&M:ltä ostettuja saumattomia alushousuja kuvauksiin. Näitä on hyvä olla useammat.

Kuva Lars Johnson

Vinkki numero kaksi:
Omat korkokengät. Mieluiten klassiset avokkaat piikki korolla ja värinä musta tai nude.

Vinkki numero kolme: Vaatetus!
Muista kuvauksiin mentäessä, että sinulla on mahdollisimman löysät vaatteet, jotta vaatteiden saumoista ei jää ikäviä painaumia.

Silkkitakki on kätsy kuvauksiin!

Vinkki numero neljä: Tuotevinkki!
Mun luottotuote kuvauksiin on Vita Liberatan Body Blur voide! Se tekee ihosta kauniin ja tasaisen, jolloin ihon ylimääräinen muokkaus kuvaajalla vähenee huomattavasti. Täytyy kuitenkin muistaa olla tuotteen kanssa varovainen, sillä kuvauksissa käytetään useimmiten laina vaatteita tai alusasuja.

Vinkki numero viisi: Pro tip!
Kuvauksiin kannattaa valmistautua poseerauksen ja ideoiden kannalta etukäteen. Useimmiten on etukäteen sovittuna kuvauksen teema, lokaatio ja valittu mahdollisia inspiraatiokuvia. Kannattaa kuitenkin harjoitella poseerausta peilin edessä tai katsoa mahdollisia esimerkkejä netistä.

Kuva Lars Johnson

Vinkki numero kuusi: Meikki ja hiukset!
Jos et laittaudu kuvauksiin itse, muista tulla kuvauksiin puhtailla hiuksilla ja kasvoilla. Voit ottaa omat luottomeikit mukaan varmuuden vuoksi. Etenkin huulituotteet ja ripsiväri/tekoripset olisi hyvä olla omasta takaa mukana hygienia syistä.

Vinkki numero seitsemän: Nesteytys ja syöminen!
Älä syö liian suolaista tai raskasta ruokaa edeltävänä päivänä ja pidä huoli erityisesti myös nesteytyksestä. Omat eväät on myös hyvä pitää mukana, etenkin jos kuvauspäivä on pitkä.

Vinkki numero kahdeksan: Ryhmä kuvaukset!
Jos malleja on useampi, se tarkoittaa että aika on rahaa. Kaikkien kanssa ei voi käyttää tuhottomasti aikaa onnistuneeseen kuvaan. Siksi on tärkeää, että kommunikoit kuvaajan kanssa ja olet hyödyntänyt vinkkiä numero viisi. Ole rohkea ja luova!

Vinkki numero yhdeksän: Oma hygienia!
Yleinen hygienia tärkeää, kuten kynnet ja ihokarvojen poisto. Edeltävänä iltana on hyvä esim. hoitaa myös ihon kuorinta ja rasvaus.


Viimeinen vinkki mutta tärkein:
Mene kuvauksiin hyvällä ja avoimella mielellä! Sinun ei tarvitse olla kokenut kameran edessä. Opit jokaisesta kuvauksesta aina enemmän itsestäsi ja kuvattavana olemisesta. Muista pitää hauskaa ja nauttia!

XX
Eeva

1

Vastaa

Close Menu