Miten teen mun arjen pikameikin?

Multa on kyselty paljon, miten meikkaan arkisin ja mitä tuotteita käytän. Mulla laidasta laitaan eri tuotteita; osa todella kalliita ja osa taas parin euron tuotteita. Käytän sellaisia, jotka oon itselleni kokenut nyt just hyväksi. Rakastan meikata, mutta arkisin olen joko ilman meikkiä tai teen nopean 10min meikin. Tottakai mun suurin arjen helpotus on ripsienpidennykset ja ilman niitä meikkaaminen kestää tuplasti pidempään. Mun ripsistä pitää huolta paras Fab Lash Riina Puonti ❤️ Yritän postauksen kanssa olla lyhyt ja ytimekäs. Ainoa harmitukseni on että kuvat eivät jostain syystä tänään onnistunut ollenkaan, mtta nyt itse asiaan!

Ensimmäisenä tottakai meikitön kuva;

Mulla nyt viikon ollut tosi paha stressi iho, jonka takia meikitön kuva on tosi raju.
Pesen aina kasvot huolellisesti ja kyllä myös ripset ennen meikkausta. Laitan myös kosteusvoiteen. Mulla ei oo nyt pitkään aikaan ollut erityisemmin mitään primeria käytössä, mutta ehkä tää pikameikki pärjää ilman sitä.

Tässä tuotteet joita meikissä käytin (ainoa joka puuttuu on ABH highlighter paletti).

Mun lemppari on erityisesti maybelline peitepuikko, peittää tosi hyvin. Laitan peitepuikkoa meikkisienellä useimmiten silmien ympärille, nenään, T-alueelle ja leukaan. Aurinkopuuteri on mun must have, käytän sitä aina ja hauska fakta tän hetkisestä on, että ostin nopeasti vain ensimmäisen joka on glitteritön ja harmaaseen taittava, hintaa tällä oli about 4€. Aikaisempi oli Vita liberatan vaiheittain ruskettava aurinkopuuteri. Kulmien teko yleensä vaihtelee, saatan käyttää vain kulma geeliä tai sitten molempia. Nyt käytin vaan geeliä ja alla kuva;

Ylhäällä meikitön kuva ja alapuolella kulmissa nyxin kulmageeli sävyssä brunette.

Huuliin käytän yleensä nude sävyistä rajauskynää rajaten reunat ja häivyttäen keskelle. Mulla tähän aikaan vuodesta todella kuivat ja vaikea hoitoiset huulet, koska revin niitä jatkuvasti. Niin käytän usein vain suoraan huulirasvaa rajauskynän kanssa. Viimeistelyyn highlighter; poskipäihin, kulmaluuhun, nenän päähän ja ylähuuleen.

Meikki on nopea ja erityisen helppo. Meikissä menee n. 10minuuttia. Lopputulos on musta tosi freesi. Yleensä vain ulos lähtiessä käytän peittävämpää pohjaa ja silloin usein panostan paljon silmämeikkiin. Oon usein tosi laiska meikin kanssa ja mua harvemmin näkee joka päivä meikissä. Alla lopputulos meikistä.

Harmikseni vain tähän viimeiseen kuvaan sain asianmukaisen valaistuksen.

Huomasin tätä postauta tehdessä, että tälläsien kuvien ottaminen on jotenkin ihan todella vaikeaa. Tekstin tuottaminen oli myös hieman hankalaa aiheeseen liittyen, mutta toivottavasti saitte tästä jotain irti. Voi vaan todeta, että ei musta mitään meikkibloggaajaa tule????
Alku viikosta laitan teille arvontaa Riinan upeisiin ripsiin ????

Ihanaa loppu iltaa!

Puss,
Eeva

3

Vastaa

Close Menu