Missä ja miten tapasin mun rakkauden?


23.12.2018

Tänään on mun ja mun tärkeimmän päivä. Numero 23 on mulle jo ennestään tosi tärkeä. Se on mun pikkusiskon syntymäpäivä ja mun pitkäaikainen pelinumero jalkapallossa. Myönnän olevani vähän taikauskoinen, mutta meidän päivä valikoitui aivan vahingossa ja se oli just se mulle tärkein päivä/numero.

Mun vuosi on ollut huikea ja rakastan mun tän hetkistä elämää ja ihmisiä mun ympärillä. Oon todella kiitollinen tästä vuodesta ja erityisesti tästä mun tyypistä. Teen meistä postauksen siksi, että meiltä on kysytty paljon meihin liittyviä kysymyksiä ja halusimme avata teille meidän vähän epätavallisempaa tarinaa. Lähtökohdat molemmilla on ollut aivan ääripäät. Mä olin juuri eronnut pitkästä suhteesta ja Benjamin oli ollut sinkkuna lähes 5 vuotta. Vastattiin 10 kysymykseen joita tuli useampi instagramin kautta ja ensimmäistä kysyttiin montakymmentä kertaa niin vastaus on pidempi kuin muut.

Kysymykset joita tuli instagramin kautta;

 

  • Miten, missä ja milloin tapasitte/ Miten löysitte toisenne?

 

Rehellisesti, mä oon seurannut Benjiä varmaan n. 4 vuotta ig:ssä ja kuolannut sen ulkonäköä. No tottahan se on, että Benji on tosi hyvännäköinen mies, haha! Aloin seuraamaan Benjiä ig:ssä, kun se oli Temppareiden ensimmäisellä kaudella sinkkuna. Aika lailla 3,5 vuotta seurailin ja tykkäsin Benjin kuvista ig:ssä sen enempää miettimättä. Kaikillahan on niitä, joita seuraa vain esim kivan feedin tai ulkonäön takia, Benjin ig oli mulle sellainen.

Benjamin taas bongasi mut etsi feedistä elokuussa vuosi sitten ja laitto mulle dm “hei kaunokainen”. Repesin aikalailla liitoksistani, kun sen viestin sain, yllätys yllätys. Muistan kysyneeni useamman kerran, että “miks laitoit mulle viestiä?”. Juteltiin kuulumisia ym. ja kerroin, että  seurustelen, keskustelu kuoli silloin aikalailla siihen.

Olin ollut aika pitkässä parisuhteessa, jossa oli jonkin verran tuolloin ongelmia. Se suhde kuitenkin yhteispäätöksellä tuli tiensä päähän yli vuosi sitten. Mä aikalailla näillä sanoin parhaalle kaverilleni Tuulialle sanoin, että “tää vuos on mulle ja mulla on sinkku kesä edessä. Ei mitään vakavaa kenenkään kanssa”. 

Muistaakseni laitoin itse viestiä tammikuussa Benjille “lähdetkö mun kanssa kahville?”. Benji suostui ja lupasi tarjota kahvit Helsingin Kappelissa. Olin hieman ennakkoluuloinen, sillä oon joskus sanonut, etten tapaile mua lyhyempää miestä, mutta en etsinyt sillä hetkellä mitään vakavaa, niin miksi ei! Näin myös ymmärsin Benjin sanoneen, että ei etsi mitään vakavaa. Mua jännitti aika törkeesti, en edes tiedä miksi. Oltiin oltu, Kappelissa about 15 min, kun Benji sanoi, että se soittaa kaverilleen ja peruu back up suunnitelman. Toisaalta ihan hyvä olla back up plan jos kahvi seura ei olekaan sitä mitä oli ajatellut. Istuttiin ja juteltiin oikeesti ihan kaikesta pari tuntia. Yllätyin kuinka meillä klikkas, juttu luisti ja ei ollu yhtään kiusallista. Hulluinta oli meidän välillä ollut sanaton kemia.

Nähtiin sen jälkeen about pari kertaa viikossa ja kumpikaan ei oikeastaan odottanut toisiltaan mitään, mehän ei etsitty mitään vakavaa. Kuinkas kävikään…Oltiin tapailtu about kuukaus kun sovittiin, että ei tapailla muita. Muistan itse siinä kohtaa miettineeni, että apua mihin oon taas itteni laittanu, olinhan itse eronnut kolme kuukautta takaperin pitkästä suhteesta. Hulluinta oli se, että kaikki tuntu tosi luonnolliselta ja Benjin kanssa oli todella hyvä olla.

Benji pyysi mua mukaan serkkujensa mökille siihen tyyliin “jos haluut tulla mukaan, niin ota töistä viikonloppu vapaaksi, mut jos et halua niin ei oo pakko” ja oltiin tollon tapailtu pari kuukautta. Tää oli Benjin ensimmäinen kerta kun se vei tytön mukanaan mihinkään missä oli sukulaisia. Muistan olleeni tosi innoissaan ja otin sen viikonlopun töistä vapaaksi. Näin tällä reissulla myös nopeasti Benjin vanhemmat ensimmäistä kertaa ja pakko sanoa, että tuntui hieman hassulta kun ei vielä seurusteltu tuolloin. Päästiin mökille ja oltiin siellä viikonloppu Benjin serkkujen, siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa. Benjin serkku Saara teki kaikille ruokaa ja vietettiin yhdessä iltaa. Jossain kohtaa iltaa meitä tai enemmänkin Benjiä alettiin hiillostamaan, että mikä tää meidän juttu nyt oikein on. Benji vastas aika napakasti “Ei olla tapailtu kauaa, mut ollaan sovittu, että ei tapailla muita. Mennään päivä kerrallaan”. Muistan kuinka napakasti kaikki etenkin Saara vastasi tähän, että “eihän toi oo enää mitään tapailua, vaan seurustelette.” Siinä Benji ja Saara väitteli hetken asiasta ja se jäi sikseen. Illalla kun mentiin nukkumaan Benji otti mut kainaloon ja kysy tosi varovasti “no seurustellaanko me nyt sitten?” ja vastasin aika nopeesti, että joo. Meidän päivä on 23.3.2018 ja tänään meillä tuli 9 kuukautta täyteen.

 

  • Teidän parhaimmat ja ärsyttävimmät puolet?

 

B: Eevalla on samanlainen paska huumori kun mulla, nauretaa usein aika tyhmille jutuille. Eeva välillä ymmärtää mua väärin mistä saattaa syntyä pienmuotoista kinastelua. Voi olla että meillä on pieni kielimuuri (mun äidinkieli on ruotsi) ????

E:  Varmaan se, että Benjamin on tosi huolehtivainen ja pehmo. Ärsyttävintä on se, että Benjamin rakastaa piikitellä ja ärsyttää. Pakko sanoa, että Benjamin jos kuka tietää ne hetket kun se ei olis yhtään sallittua ????

 

  • Kumpi vaatii enemmän läheisyyttä?

 

B: Hands down Eeva haha

E: hahaha tulee aika hyvin ilmi edeltävästä. Mä oon tosi hellyydenkipeä!

 

  • Onko teidän horoskoopit yhteensopivia?

 

E: Oon varmaan ainoa kuka tähän osaa meistä vastata. Mä oon aina uskonut horoskooppeihin, sillä ne on pitänyt lähes aina paikkansa. Mä oon skorpioni ja oon tosi äkkipikainen, tunteellinen ja silloin kun rakastan niin rakastan joka solullani. Benjamin on rauhallinen rapu. Mun isä ja sisko on myös rapuja. Itsepäinen, suojeleva ja tosi lempeä. Pitää tosi hyvin paikkansa. Meidän horoskoopit sopii yhteen, kun mä oon äkkipikainen ja Benji on rauhallinen ???? Me ollaan molemmat tosi suojelevaisia ja intensiivisiä mitä rakkauteen tulee.

 

  • Kumpi määrää kaapin paikan?

 

B: Mun mielestä aika tasapuolisesti, molemmat ottaa toisen huomioon

E:  Meillä päätetään oikeestaan kaikesta yhdessä, mikä on musta tosi hyvä. Tossu mies ei oo yhtään mun mieleen, enkä myöskään oo itse yhtään tossu materiaalia. Toimitaan hyvin yhteen!

 

  • Jotain yhteisiä outoja tapoja?

 

B: Ihan sama mitä syödään ni se on aina sängyssä

E:  Kutsutaan toisiamme tosi usein oudoilla nimillä esim. Possu, apina, tyhmä, bebis, kermaperse (Benji), herkkuperse ????

 

  • Tuliko rakkaus ensisilmäyksellä vai

 

yllättäen?

B: Mulle se tuli ihan yllättäen, oon aina ajatellut, että sitten kun alan seurustelemaan niin tiedän sen heti, että tää on se oikea. Tässä tapauksessa se hiipi pikkuhiljaa ja tässä sitä ollaan.

E: Aika puskista. Hulluinta oli se, että en ois ikinä uskonu rakastuvani noin äkkiä. Benji vei multa jalat alta persoonallaan ja se tuntu vaan niin oikeelta. Ollaan mun mielestä super hyvä match.

 

  • Mihin rakastuit Benji/Eeva ensimmäisenä? Miksi?

 

B: Tää on vaikee selittää mut se tunne mikä mul tuli kun vaan oltiin kahdestaan ja miten hyvä oli olla siinä Eevan vieressä

E: Rakastuin siihen miten Benji kohtelee muita ja kuinka positiivinen elämänasenne sillä on. Tottakai myös suuri vaikutus oli sillä kuinka suuri fyysinen kemia meillä on.

 

  • Kummalla on enemmän kenkiä?

 

B: Todennäköisesti mulla. Rakastan kenkiä melkee yhtä paljon ku Eevaa????

E: Mun seuraajat selkeesti on huomannut kuinka paljon rakastetaan kenkiä. Benji taitaa viedä tän pestin vaikka aika tiukkaa tekee. Benjille kengät on henki ja elämä ????

 

  • Minkälaisen tulevaisuuden näette yhdessä?

 

B: Uskon että ensimmäinen askel on yhteinen kämppä ja ollaan kyllä suunniteltu, että lähdettäis ainakin vuodeks ulkomaille asumaan sitten kun valmistun koulusta. Sen jälkeen varmaan hankitaan kauan toivottu koira ja sit katotaa mitä tapahtuu haha.

E: Benji on vastannut aika tyhjentävästi, mutta aika hyvin tähän asti asiat on tehty yhteisen fiiliksen mukaan eikä turhaa stressata mitä ehkä voi tapahtua vaan keskitytään yhdessä nykyhetkeen. Yhteinen asunto, ulkomailla asuminen ainakin vuoden ja koira on tällä hetkellä asiat mistä keskustellaan lähes päivittäin.

Me ei ostettu toisillemme joululahjaksi mitään, meille tärkeintä on yhteinen aika jouluna Porvoossa Benjaminin vanhemmilla. Tää on myös mun ihka ensimmäinen joulu pois kotoa. Omalla tavalla ihaninta olla rakkaan kainalossa, mutta myös tuntuu hassulta olla pois jo niin orjentuneista perinteistä oman perheen kanssa. Uskon kuitenkin, että tästä joulusta tulee ikimuistoinen.

Ihanaa joulua ja nauttikaa hyvästä ruuasta sekä yhdessä olosta❤️

puss,

Eeva ja Benji

8

Vastaa

Close Menu