Kuka mä olen?

Ensimmäinen blogipostaus julkisena moneen vuoteen. Blogi harrastus jäi lukioaikana ajan puutteen vuoksi ja nyt viime aikoina olen miettinyt blogin aloittamista, mutta ajatus uuden blogin ulkoasun muokkaamisesta mieleiseksi ei ollut ihan niin mielekästä puuhaa. Nyt kuin tilauksesta pääsin valmiille blogialustalle kirjoittamaan. Kiitos Poseland ja Alona mahdollisuudesta!

 

Ihan ensimmäiseksi voisin kertoa itsestäni ja loppukevennykseksi saatte 10 hauskaa faktaa musta, jopa yhden mitä en ole kenellekkään kertonut!

Kuva GRPHY


Olen 22- vuotias hullunkurinen mimmi Helsingistä. Olen melkein koko ikäni asunut Vantaan puolella ja vasta tänä vuonna muutin Helsinkiin. Olen kuusi henkisestä perheestä ja olen isosisko kahdelle veljelle ja yhdelle pikkusiskolle.

Mun suurimpia intohimoja on jalkapallo ja valokuvaus. Olen pelannut jalkapalloa n. 8 vuotta ja ensimmäisen kamerani sain 2011 rippirahoilla. Rakastan eläimiä, suklaata ja mun yks hulluus on kengät.

Kaiken tämän muun keskellä olen myös missi ja kilpailen toista kertaa Miss Helsinki kilpailussa. Ensimmäisellä kerralla jäi käteen Miss Photogenic palkinto ja tänä vuonna mulla on oikeasti todella iso halu voittaa. Kirjoitan teille aiheesta lisää omassa postauksessa, jotta tää esittely ei aivan karkaa käsistä. Tulevaisuuden haaveena on tehdä töitä mallina ja vaikuttajana. Ehkä jopa itse kouluttautua valokuvaajaksi.

Tulette näkemään tän missi urheilija valokuvaaja sekamelskan mun blogissa! Panostan todella paljon kuviin ja rakastan muokata kuvia lightroomin avulla. Multa saatte vinkkejä ja toivottavasti inspistä omiin juttuihin.

10 Hauskaa faktaa minusta

 1. Olen horoskoopiltani skorpioni sen kaikessa merkityksessään. Uskon todella vahvasti tähtimerkkeihin, sillä ne on aina mun kohdalla pitäneet paikkansa.
 2. Mulla on todella paha korkeanpaikankammo ja ahtaanpaikankammo
 3. Rakastan ranskalaisia ja siitä tuleekin mun motto “fries before guys” aika moni voi varmasti samaistua
 4. Kysyin mun parhaalta ystävältä apua näiden keksimiseen ja vastaus oli “kerro se kun baari illan jälkeen söit pizzaa suihkussa” hahaha????
 5. Mulla on keskivaikea lukihäiriö eli varoitan teitä etukäteen mahdollisista kirjoitusvirheistä tai yhdyssanavirheistä.
 6. Multa usein kysytään tätä, että olenko täyttänyt huuliani ja vastaus on EI. Perin ne äidiltäni. En ole tehnyt itselleni mitään kauneus toimenpiteitä.
 7. Mulla ei ole yhtäkään tatuointia ja mua on kyllä houkuttanut se todella pitkään.
 8. Mulla on arpi mun leuassa ja sain sen leikkiessä kotona rantapallon päällä 7-vuotiaana. Leuka osui muovimaton saumaan ja vekki liimattiin kiinni.
 9. Saatan aluksi uudessa porukassa olla ujo, mutta loppujen lopuksi olen se porukan outo ja äänekäs. Rakastan myös sarkasmia.
 10. Olen 3 vuotta ollut vastuuvalmentaja 12- vuotiaiden tyttöjen jalkapallojoukkueessa ja minulla on palloliiton D valmentajan pätevyys. (Tää on sellainen mitä kaikki ei musta uskois.)????

Näin saatiin vihdoin ensimmäinen postaus ja blogi käyntiin huh! En tiedä miksi tää ensimmäinen postaus on aina vaikein ????

Pyrin kirjoittamaan 1-2 kertaa viikossa. Ideoita ja kysymyksiä saa aina laittaa. Palautetta otan myös hyvin mielelläni vastaan!❤️

 

Kuva GRPHY

 

XX

Eeva

 

5

This Post Has 4 Comments

 1. Mahtavaa! Kiva päästä lukemaan sun juttuja <3

  1. Kiitos ????????????<3!!

 2. Tervetuloa mukaan Poselandille <3

 3. ????

Vastaa

Close Menu