Viimeistelyt alkoivat

Ihan oikeastikko on melkein 20 viikkoa mennyt? Vastahan sitä oltiin dieetin puolessa välissä! Nyt on kuitenkin homma niin, että ylihuomenna noustaan lavalle ja kisaviimeistelyt on käynnissä. Eli se on menoa ny!

Maanantaina käväisin Helsingissä vielä hiomassa Annan kanssa poset ja treenillä Töölö Gymillä. Samaan reissuun mahtui myös nopeat kuvaukset Petri Mastin kanssa. Päivän jälkeen olin ihan poikki, sillä en ole tottunut autoilemaan ympäri Helsinkiä. Päivästä kuitenkin selvisin.

Kisaviimeistelytkin alkoivat sitten maanantaina. Treenit on muuttunut hieman erilaisiksi ja enemmän kiertoharjoittelua. Aerobiset keveni eikä HIITtejä ole. Enää  ei tarvi polttaa rasvaa vaan kunto on jo rakennettu ja sillä mennään mitä on.

Viikon alussa hemmottelin itseäni vielä hieronnalla (su) ja LPG-hoidolla (ti), joilla saatiin boostattua nestekiertoa ja pääsi rentoutumaan. Eilen aloitin vihdoinkin myös tankkailun ja  vitsi miten mieli kirkastu jo heti ensimmäisestä puurosta lähtien. Treenissäkin ihan loistava olo!

Riisiä!
LPGssä

 

Päiviin on mahtunut suht ahkerasti poseerausta kisa-asussa ja pikku järjestelyjä. Lisäksi myös itsensä puunausta. Siis oikeasti melkein kyllästymiseen asti. Ihoa on kuorittu, rasvattu, kuivaharjattu ja karvat poistettu. Kynnet laitoin ja hiukset ja kulmat värjäsin. Tänään on vihdoin aika levittää kisavärin ekat kerrokset. Se vasta puuhaa onkin…

Kisakynnet. Yks timantti jo ehti tippuun mutta onneks saa korjattua 🙂

 

Unirytmissä ollaan onneksi pysytty ja se on oikein hyvä. Hereillä olen tosiaan jo viideltä, joten lauantai-aamun kello puoli neljän/kolmen herätys ei ole niin paha kuin aluksi pelkäsin. Tosiaan mun meikkiaika on jo tuolloin neljältä aamuyöllä, ai että.

Nyt tosissaan on alkanut hieman jännittämään! Viime yönä unta tuli aika vähän kun päässä pyöri lavalla olo. Tosiaan mulla on lauantaina kahdet kisat. Ensimmäisenä heti aamusta SM-kisa ja iltapäivällä Nordic Cup. SM-kisaa pidän itse tärkeimpänä kisanani, mutta kyllä on makeeta päästä myös kansainväliseen kisaan kisaamaan.

Huomenna otetaan sitten nokka kohti Lahtea, jossa on illemmalla kisarekisteröinti! Huhhuh!

 

2

Vastaa

Close Menu