Vaivaton herkkusuun proteiinipannari

Offilla on helppo olla höllempi ruokailujen kanssa. Paljon sovellan ruokavaliota fiiliksen mukaan, laskien silti että saan oikean määrän makroravinteita. Tästä tavasta voin kirjoittaa myöhemmin.

Oikeasti mun tekstin pointtina oli jakaa teille vaivaton ja herkullinen aamupala/iltapala/välipala idea. Mun mielestä näitä pannareita voi syödä mihin aikaan päivästä haluaa ja jälkkäriksikin sopii 😉

Itse haluan välillä nauttia ruuasta ja mauista. Joskus kuitenkaan ei jaksa kamalasti nähdä vaivaa. Joskus töiden jälkeen ei jaksa niin paljon säätää. Tai vapaa-aamuina haluan viettää rauhassa aamuni ja nautin hyvää aamiaista tumman kahvin kanssa <3

Onneksi pääsin testaamaan yhteistyökumppanini Bodylabin Pancake & Waffle Mixiä. Jauhot sheikkeriin ja vähän nestettä perään. Itse käytin kauramaitoa, sillä maitoa muuten pyrin käyttämään mahdollisimman vähän. Vesikin varmasti toimii!

Paistoin nätiksi pannulla ja käytin kookosöljyä paistamiseen. Siksi että tykkään vivahteesta, jonka kookos antaa. Vinkkinä muuten, että Bodylabilta saa kookosöljyä myös spraypurkissa, joten sen saa kätevästi pannulle tai mihin vaan.

Pannareiden päälle sivelin Proteinellaa, heitin pakaste vadelmia ja päälle vielä Zero Topping-kastiketta, karamellin makuisena. Aivan tajuttoman hyvää ja helppoa. Myös sokeria on vähemmän ja proteiinia enemmän. 5/5.

On kiva että pannarijauhetta saa vaikka minkä makuisena. Jokaiselle varmasti löytyy oma suosikki! Itse ihastuin Coockies and cream-makuun.

Ja jos haluaa ostaa ”ultimaattisen pannarimestarin” paketin, niin Bodylabilta saa kakki noi tuotteet paketissa edullisesti, mukana lisäksi vielä maapähkinävoi! -> Bodylab Brunch-paketti.

 

Hyviä herkutteluhetkiä! 🙂

*Yhteistyössä Bodylab

2

Vastaa

Close Menu