Vaikeuksien kautta voittoon

On ollut viime viikkoina hankala keskittyä blogin kirjoittamiseen. Pää on täynnä ajatuksia, mutta silti tuntuu ettei ajatus kulje eikä mitään kerrottavaa ole. Arki kun sujuu samalla rutiinilla aika pitkälti koko ajan.

Viime viikolla kuitenkin tapahtui kaikenlaista. Mieliala veteli ylös ja alas ja kroppa kävi niin kierroksilla että nukkuminenkin oli vaikeaa.

Dieetti on sujunut melko hyvin, ehkä viime viikolla oli raskaimmat treenitkin. Annan neuvosta kuitenkin kevensin treenejä pumppailevammiksi, niin tällä viikolla jaksaminen ollut parempaa. Miksi repiä isoilla painoilla melkein loppuun, kun lihakset ei enää kasva.

Maanantai-iltana kriiseilin ja masentelin, kun selvisi etten pääse PM-kisoihin joihin alustavasti olin suunnitellut meneväni. Söin dieetin ohi ja mieli oli maassa. Ei pieni ohisyöminen dieettiä pilaa ja seuraavan treenin pumppi olikin aika kiva, mutta kuitenkin.

Maanantai ei kuitenkaan ollut muuten huono päivä. Aamupäivästä lähdin Vantaalle, sillä mulla oli sovittu tapaaminen uuteen yhteistyöhön liittyen. Pakko hehkuttaa että olen tästä uudesta mahdollisuudesta kiitollinen ja erittäin otettu. 🙂 Kerron siitä sitten myöhemmin kun on aika.

Vantaalla ehdin myös pyöriä Jumbossa ja Adidas outletissä. Jumbosta en löytänyt mitään, mutta Adidakselta löytyi vaaleat treenikengät superhalvalla. Kaveri on muutamia kertoja suositellut, että jos Vantaalle meen, niin kannattaa siellä käydä.

Tiistaina Annan kanssa juttelin PM-kisa jutusta. Mun ongelmahan pääsyssä oli työaika, lennot ja kilpailun rekisteröinti aika. Anna kuitenkin kehotti olemaan Ruotsin päähän yhteydessä ja kysyä onko mahdollista päästä kisaamaan.

Asiat selvisi ja pääsen nyt sitten kisaamaan PM-kisoihin. Ainakin näillä näkymin ja suunnitelmin. 🙂 Ihan mahtavaa! Hieman turhaan masentelin, asiat selvisi sittenkin.

5

This Post Has 0 Comments

  1. Tsemppiä viimeisiin viikkoihin, hyvältä näytät!!! 🙂
    Ja mahtavaa, kun pääsetkin PM-kisoihin! Kliseisesti; asioilla on tapana järjestyä. 🙂

    1. Kiitos <3 On kyllä mahtavaa päästä sinnekin 😀

Vastaa

Close Menu