Uudet treenit ja tiimi!

Sain vihdoin uudet treenit ja tein viimeistelyä ruokavalioon! Tästä lähtien treenejä tulee (tai ainakin on tarkoitus tulla) viisi kertaa viikossa. Aikaisemmin tein 3-4 treeniä viikkoon.

Ensimmäinen kierros treeneistä on tehty ja kyllä tuntuu! Jalat saan helposti jumiin ja nyt myös olkapäätreenistä on olkapäät kipeät. Harvoin edes kipetytyy näin. En nyt mitenkään meinaa että kipeytyminen olisi tavoite, mutta uusi ärsyke tekee lihakset kipeäksi. On kuitenkin positiivista, että ne lihakset kipeytyy, joita oli treenannutkin.

Koska hierontaan ei ihan vielä pääse, pitää panostaa kehonhuoltoon enemmän. Keskiviikkona lepopäivä sattui mukavasti vapaa-päivälle ja pääsin rauhassa salille venyttelemään, ilman kiirettä. Otin erityisesti jaloille kunnon venyttelyt,  niitä treenataan nyt sen verran usein että ne on pidettävä kunnossa.

Koitan päästä tekemään treenit niin kuin pitää. Haluan kehityttyä vielä ennen kisdieetin alkua. Tähän hommaan on nyt panostettu niin, että ainakaan mun panostuksesta hommat ei jää kiinni. Toki koskaan ei tiedä, mitä tuleman pitää, mutta se on sit asia erikseen.

Oon tosi iloinen että treenit voin tehdä lähes normaalilla teholla ja kroppa alkaa palautua entiselleen levon jäljiltä. Oli yllättävän haastavaa olla kun paineet lihaksista oli lähtenyt ja oli pelkkä tikku.

Ja näin tässä kun kisalisenssin osto on käsillä, voin paljastaa syksyn kisatiimini. Elikkäs  –  tällä kertaa kisaan Team Pro Levelin joukoissa. Heillä oli mun mielestä tosi toimivan oloinen paketti ja ainakin muiden tiimiläisten tyyli ja kokonaisuus on ollut mun silmään miellyttävät.

Jotain muutakin uutta on mahdollisesti tulossa, mutta kerrotaan siitä myöhemmin taas kun on sen aika 😉 Hyvää tulevaa viikonloppua!

1

Vastaa

Close Menu