Upeat ripset ilman liimaa

Clarissa_selfie_kasvot
*yhteistyössä G beauty Lab

Tykkään näyttävistä ripsistä. Omanikin on suht pitkät mutta kuvauksissa, kisoissa ja juhlissa tykkään laittaa silmiin tekoripset. Tuleepa niitä arjessakin joskus käytettyä. Pidennyksetkin mulla joskus oli, mutta luovuin niistä lähinnä rahanmenon takia. Myös pelkäsin että tulen liimalle herkäksi.

Liimattavia ripsiä olen tosiaan pitkään käyttänyt ja joskus kyllä silmät joutuvat kovalle piilari, meikki, ripsiliima ja ripsi yhdistelmästä. Lisäksi ripsiliima (ainakin se liima mitä itse käytän) tarrautuu omiinkin ripsiin, jolloin saattaa omatkin ripset vähän kärsiä tekoripsiä poistaessa ja putsaaminen on välillä työlästä.

ripset_kynnet_gbeautylab_pakkaus_divine_magneettiripset

Jo jonkin aikaa markkinoilla on ollut liimattomia, magneetein kiinnitettäviä ripsiä, joita olen miettinyt hyvänä vaihtoehtona liimattaville ripsille. Ja vihdoin pääsin itsekin kokeilemaan kun sain G Beauty Labilta heidän magneettiripset käyttöön.

Magneettiripset ovat kuin normaalit tekoripset, mutta kiinnitetään magneetein. Magneettiripsissä on usein vähintään neljä kappaletta ripsiä; kaksi kumpaankin silmään. Omien ripsien yläpuolelle tulee toinen ja alapuolelle toinen vastakappale kiinnittämään ripset. Omat ripset jäävät siis magneettien väliin.

Pienen hetken kestää kun opettelee tekniikkaa ja että saa ripset jäämään oikeaan paikkaan. Mulla ainakin ne aluksi tahtoivat kiinnittyä puoleen väliin omia ripsiä, jolloin ne näyttivät leijuvan ilmassa eikä todellakaan ollut mitä haettiin. Kärsivällisyyttä ja hieman näppäryyttä se vaatii, mutta niin tarvii myös liimattavien ripsien kanssa! Harjoittelu tekee mestarin. Jos tuntuu että sormet on tiellä, käytä pinsettejä. Parhaiten toimivat muoviset, mutta itse käytin metallisia (metalliin magneetti jää kyllä helposti kiinni…).

Jo parin harjoittelukerran jälkeen opin tekniikan ja ripset näyttävät hyvältä.

ripset_clarissa_magneettiripset_kasvot

Koko päivän menin ulkona ja sisällä, puuhaillen kaikenlaista. Olinpa näiden kanssa töissäkin ja jopa treenaamassa. Magneetit pitivät loistavasti koko päivän, myös treenin ajan! Poistaminenkin on nopeaa ja vaivatonta; sormien päillä vaan liu’uttaa vaakatasossa magneetit irti toisistaan ja säilöö ripset takaisin koteloonsa.

Magneettiset ripset ovat loistava vaihtoehto perinteisille tekoripsille. Liimalle voi herkistyä milloin vain ja jotkut eivät siedä sitä lainkaan, joten mahtavaa että liimaton vaihtoehto on olemassa! G Beauty Labilla on monta erilaista ripsimallia. Itselläni oli testissä tää Divine-mallinen, jolla on mahdollista luoda kaksikin eri tyyliä; tuuheamman, joka mulla on kuvissa ja luonnollisemman erillisillä vastakappaleilla.

silmät_kiinni_ripset_magneettiripset_clarissa

Kun kohtelet ripsiä huolella, ne kestää useitakin käyttökertoja, joten mitenkään kertakäyttöisestä tuotteesta ei ole kysymys! Tutustu lisää gbeautylab.fi

3

Vastaa

Close Menu