Tunnelmat kultsalta

Nyt on Fitness Classic 2018 taputeltu! Voi hitsi mikä meininki oli. Viikonloppu meni supernopeasti mukavassa seurassa ja mahtavassa tunnelmassa.

Disturbin osasto

 

Disturbin osastolla oli mukana firman omaa väkeä, mutta myös täältä Poselandilta porukkaa. Mun niin sanottuna työparina toimi lauantaina Johanna ja sunnuntaina Annika. Myös Alona ja Anna olivat mukana. Kaikki aivan ihania tyyppejä ja oli tosi kiva tehdä yhdessä hommia. <3  Lauantaina osastolla pyöri myös Mika Nyyssölä, joka oli tosi kiva tavata! Mikaa kuitenkin on tullut seurattua paljon ja hän on ihan mahtava esikuva. Sunnuntaina osastolla pyörähti myös Rosanna Kulju.

Nopee napattiin Mikan kanssa selfie snapin puolelle 😀

 

Hyviä tarjouksia, selfiekisa ja ilmaisia lippiksiä löyty osastolta.

 

Musta yks makeimmista jutuista oli seurata niitä onnistumisia ja tunteita, joita kilpailijoiden keskuudessa oli. Monet kisaajista suunnisti kisojen jälkeen messualueelle tapaamaan ystäviä ja kuvia napsittiin. Se sai aikaan innostuksen taas syksyä varten, että minähän menen enkä meinaa. Motivaatio ja tavoitteet omaan tekemiseen sai sysäyksen eteenpäin. Ei mun motivaatio oo ollu missään tai mun tavoitteetkaan, mutta tuntuu että olemassa olevat liekit ois saanut entistä enemmän bensaa.

Omat järjestelyt syksyä  varten on jo laitettu käyntiin ja tosiaan paljon järjesteltävää on ja haluan saada sujuvasti kaikki toimimaan. Jostain syystä alkoi jännittämään vielä enemmän, mutta toisaalta hyvällä tavalla. Vielä tässä on kuitenkin aika pitkä aika..

Pakko tähän loppuun vielä onnitella erityisesti meidän upeaa Iidaa, joka vei ykköspaikat Wellnessissä ja junnujen bikinissä! Tajuton suoritus ja täysin ansaitusti, Iidan fysiikka on älyttömän kova! 🙂 <3 Onnea ja tsemppiä Iidalle EM-kisoihin! Kurkkaa tästä Iidan blogiin 🙂

Myös kotipuolesta lähti pari kisaajaa Helsinkiin. Piia pääsi huikean työn jälkeen body fitness-lavalle ensimmäistä kertaa. Hän on tehnyt älyttömästi duunia ja ei hänen puolesta voi olla kun iloinen 🙂 Myös CBB Mastersissa kisasi Matias, joka nappasi EM-kisoihin lipun! Onnea siitä!

 

 

 

3

This Post Has 2 Comments

  1. Girl, You are Fire! -Anna

    1. <3

Vastaa

Close Menu