Tuleva vuosi ja lupaukseni

Eka viikko uudesta vuodesta jo kulunut ja viimeistään loppiaisen jälkeen on aika palata arkeen. Mulle arkeen on palattu jo hetki sitten mutta nyt saan taas tosissani laittaa homman toimimaan kun sain uuden treeniohjelman ja offikauden ensimmäinen miinuskalorijaksokin alkoi.

Noh, mennäänpä kuitenkin asiaan! Lupasin edellisessä kirjoituksessani hieman avata mun odotuksia tälle vuodelle ja uuden vuoden lupauksenikin. Mitä sitä sitten uskoisin vuoden 2019 tuovan tullessaan?

basemant_bloggari_iloinen_clarissa_leopardi

Muutamiin juttuihin elämässäni on tulossa muutosta erittäinkin todennäköisesti; työkuvioihin ja kotiin liittyen. Ne hieman kyllä jännittävät ja vähän mietityttävät että tuleeko asiat sujumaan ja teenkö oikeita päätöksiä.

Toivon että pääsen nauttimaan tästä kisattomasta ajasta tehden asioita, joista nautin ja mulle tärkeiden ihmisten kanssa. Syksyllä päästään myös vihdoinkin matkustamaan, jos en aikaisemmin pääse mihinkään.

Treeniin ja fitnekseen liittyen tavoitteeni on tietenkin kehittyä ja pysyä terveenä. Haluan saada lisää muotoa muutamiin lihasryhmiin, etenkin olkapäihin ja etureisiin. Myös poseerauksessa haluan kehittyä.

petri_mast_leopardi_fitness_clarissa_poseeraus
Kuva: Petri Mast

 

No, entäs se lupaus tälle vuodelle? En siis yleensä tee lupauksia uudeksi vuodeksi, mutta keksin hyvän ja jotenkin tuntui hyvältä ajoittaa se tähän vuoden alkuun. Uuden vuoden lupaukseni onkin säästämisen ja sijoittamisen aloittaminen. En tiedä asiasta vielä kamalasti mutta aion opetella ja saada sen toteutumaan. Nyt olen askeleen ainakin lähempänä kun tavoite on kirjoitettu ylös! 🙂

Mahtavaa uutta viikkoa!

 

3

This Post Has 2 Comments

  1. Mulla myös tavoitteena aloittaa vihdoin se sijoittaminen 🙂
    Onnea uusiin muutoksiin!

    1. Hei juu taisin lukastakin että sullakin oli 🙂 Mahtavaa! Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Close Menu