Totaallisesti vapaalla

Mulle koitti pitkästä aikaa jopa viiden päivän vapaaputkiIhanaa olla vaan ja ottaa rauhassa. Kyllä osaan niin tehdä kunhan vaan sattuu sellainen sopiva hetki.

Vielä torstain olin töissä ja työvuoron päätyttyä oli suunnitelmissa ajaa vanhempien luo. Ajomatkaa edessä kaksi tuntia mutta reitti tuttu, ei kiirettä ja hyvä keli. Nappaisin myös siskon ja kissat mukaan. Ei siis paha.
Noh, mitä vielä. Homma muuttui aika rankaksi kun töissä vointini heikkeni. Aluksi tunsin pientä huonovointisuutta, tokaisin työkaverillekin siitä. Myöhemmin alkoi tosissaan olla huono olo ja tuntu että ruoka ei enää pysy sisällä. Vaikken hetkeen ollut edes syönyt.

Viimeisen tunnin aikana en oikein kyennyt olemaanmutta ei auttanut muu kuin lepäillä takatiloissa ja odottaa päivän loppumista… Kuumekin nousi mutten noteerannut vaan hain siskon ja kisut matkaan. Kun olin päättänyt että tänään lähdetään niin tietty pitää lähteä.

Automatka oli aika rankka ja tuntui ikuisuudeltaPerillä en jaksanut purkaa autoa ja käperryin sohvalle viltin alleKuumetta oli ja ruoka ei todellakaan maittanutRuokamyrkytys? Influenssa? Mahatauti?

En tiedä tarkalleen mikä olimutta tosi veltoksi se kropan saiKun ainakin 20 tunnin ruokailut meni ohi niin olo ei mikään energisin ollutSurkuttelin jo valmiiksi että vapaat menee sairastamiseenPöpö kuitenkin hävisi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin ja olo koheniLauantain olin ihan ok ja tänään pääsin treenillekin. Olo on täysin normaali nyt. Taitaa jäädä mysteeriksiettä mikä oli.

Kuitenkin nää vapaat otin kyllä rennosti. Juttelin perheelle (vanhemmille ja isovanhemmi lle ja siskolle), venyttelin ja otin silitysterapiaa kissoista, joita täällä pyörii kolme kipaletta.

Blogiinkin ennätin vasta nyt kirjoittaa ja tänään sain sovittua pari hieman roikkumaan jäänyttä juttua (kuten esimerkiksi hierontani).  Yleensä olen supernopea sopimaan ja vastailemaan viesteihin ja muutamutta nyt jotenkin vaan jäi.

Ehkä tuo pieni pöpön iskeminen oli ihan sopivaan aikaantulipahan vapaat levättyäJa olen iloinen ettei mikään sen pahempi iskenyt. Eilen pääsin treenillekkin.

0

Vastaa

Close Menu