Tiimipäivä ja dieetti

 

Nyt on päästy keväässä sen verran eteenpäin että vihdoin starttasi innolla odotettu kisadieetti.

Innolla olen odottanut sillä offseasoniin olinkin jo vähän päässyt kyllästymään. Kyllähän sitä kehitystä tulee, saa syödä ja jaksaa, mutta kyllä dieetti tekee vähän jotain vaihtelua ja haastavuutta arkeen.  Tavoite on ollut mielessä kirkkaasti ja olen valmis tekemään paljon kisojen eteen. Mulla on melko hyvässä vaudissa muut valmistelut, joten mitään hätää mulla ei ole.

Lauantaina starttasin dieetin ja sunnuntaiksi suuntasin pääkaupunki seudulle Team Pro Levelin tiimipäiville. Oli tosi kivaa kun sain töistä vapaan ja pääsin näkemään muita tiimiläisiä, joita en entuudestaan tosiaan tuntenut ketään. Jotenkin tosi kivasti pääsin juttuun mukaan ja tuntui että kuuluin porukkaan. 🙂

Ohjelmassa oli treeniä, poseerausta, keilausta ja ruokailua. Treenissä sai valita meneekö tekniikoita katsomaan selkään vai pakaraan. Selkähän mulla kehittyy tosi helposti ja nautin sen treenaamisesta, mutta olisi se ollut kiva. Päätin kuitenkin mennä treeniin, missä osallistujia olisi vähemmän, joten meninkin pakararyhmään. Pakko sanoa, ettei sekään ollut huono. Saatiin parit hyvät tekniikkavinkit ja tehtiin pakaroita polttava ja hikouluttava treeni. Tosi hyvä setti!

Poseeraustunti meni nopeaan. Sitä ei koskaan voi harjoitella liikaa. I-kävelyyn tarvii pieniä viilauksia tehdä, mutta eiköhän sitäkin kerkeä vielä viilaamaan. Poseeraamisesta tykkään kyllä ja on aina kiva saada siitä palautetta muilta.

Kuva TeamProLevelin instasta

 

Posejen jälkeen suunnattiin keilahallille, missä hohtokeilattiin. Mukavaa sekin vaikken mikään super hyvä keilaamaan olekaan. Ruokailun päätin skipata, sillä halusin tarkasti noudattaa dieettiäni ja hieman säästää rahaakin. Mulla kävi tuuri kun lähdin keilahallilta parin ihanan tiimiläisen kanssa ja sain lopuksi autokyydin Espooseen 🙂

Tosi kivat fiililset tuli tiimistä ja tekemisestä. Kuvia tuli napsittua kyllä oikeastaan nolla. Sori siitä, mutta tekemistä riitti niin että kännykkä jäi aina jonnekkin laukun pohjalle. Toisaalta sehän on vaan positiivista.

4

Vastaa

Close Menu