Mä tein sen!

Pakko sanoo että tätä kirjoitusta on nyt tosi hankala aloittaa. En tiedä mistä aloittaa. Ehkä siitä että ei saakeli mä tein sen ja voitin SM-kultaa!

Copyright © KP Fitness Productions Oy, info@nordicfitnessexpo.com Tommi Mankki

 

Olo on tosi epätodellinen, onnellinen ja väsynyt. Tottakai itseensä on uskonut, mutta se että oikeasti se voitto tuli niin oli kyllä yllätys. Aina mietin että vitsit ois kova päästä kolmen parhaan joukkoon, koska tää on kova sarja ja paljon oli kovia vastuksia.  Vaikka sanoinkin monelle että voitto on tavoitteena, niin silti toppuuttelin itseäni että kolmen parhaan joukkoon on loistava saavutus ja kehitys verrattuna ensimmäisiin kisoihin.

Kirjoitan tarkemman kisaraportin kisapäivän tapahtumista myöhemmin. Nyt on ollut niin hektistä ja pitäisi ottaa rennosti, vaikka tässä dieetti ja treenit jatkuu. Paljon on sanottavaa, mutta ehkä ehdin kertoa kaiken pian. Ei viitsi liikaa stressata somen takia, vaan palata rutiineihin ja keskittyä seuraaviin koitoksiin.

Kuitenkin ajattelin että tässä vaiheessa olisi kiitosten aika. En ole vielä ehtinyt kiittämään ihan kaikkia tuki- ja taustajoukkoja, jotka ovat olleet matkassa mukana.

Kiitos ehdottomasti kisatiimille, Team Pro Level. Annan neuvoilla saatiin paljon aikaan ja apua on löytynyt aina kun on tarvittu. Kiitos myös tiimiläisille huollosta lavan takana. Ripeää, reipasta ja positiivista toimintaa! <3 Kiitos!! Myös ehostuspuolelle Blend Beautyn Lauralle kiitokset aivan nappiin menneestä lookista ja fiksailuista. Oli tunne, että välitettiin siitä, mitä lavalle viedään.

Kiitos myös muille tukijoille ja yhteistyökumppaneille:

Joni Tuoviselle hieronnasta

Tervens Oylle herkkupastasta

Leader Foods lisäravinteista

KuntoForssalle ja OriGymille treeneistä ja

Alonalle poseista

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin ehdottomasti rakkaalle Johannekselle, jonka neuvoilla fysiikkaani kehittänyt alusta asti. Hän on tukenut mua paljon ja laittanut paljon aikaa vaan mun juttuihini. Johannes myös loihti loistavan kisavärin tälläkin kertaa ja jaksoi kuunnella mun tiuskimista ja diivailua.  On ihanaa kun toinen välittää niin paljon <3<3<3

On myös mahtavaa kuinka perhe ja niin moni kaveri ja tuttu seuraili SM-kisapäivänä menoa, kannusti ja onnitteli, vaikkei moni ollutkaan paikanpäällä. Onnitteluja tuli ihan valtavasti tutuilta ja tuntemattomilta, yritin parhaani mukaan vastailla, mutta jos en vastaillut niin kiitollinen olen jokaisesta onnittelusta. 

Ja hei! Onnea myös muille kisaajille! Upeita fysiikoita lavalla ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

 

Artikkelikuvan nappasi Lauri Helkiö
5

This Post Has 4 Comments

  1. Onnea voitosta vielä täälläkin!
    Olit kyllä huikee 🙂

    1. Kiitos 🙂 🙂

  2. Ihanat biksut! mistä ostit ne ????

    1. Kiitos. 🙂 Tilasin kesällä SV-bikiniltä.

Vastaa

Close Menu