Tarkistutin rintani – opin uutta implanteista

Hei pitkästä aikaa!

Mun työtahti on tällä hetkellä suhteellisen tiivis, lisäksi mun vapaa-päivistä useimpiin on varattu aina jotain, joten sisällöntuottaminen on ajallisesti välillä hankalaa.

Tällekin päivälle oli vähän eri suunnitelmia, mutta ne peruuntui parista syystä. Toisaalta ei haittaa yhtään, koska ehdin olemaan salilla rauhassa, käydä kaupassa, äänestämässä vaaleissa ja ainakin mukamas siivota. Ja, mikä tärkeitä, raahata itseni koneen eteen kirjoittamaan, eikä pelkästään katsomaan Temppareita.

Mutta, asiaan. Keskiviikkona oli vapaata ja olin saanut sovittua vihdoin tarkistusajan mun rintaimplanteille. Lisäksi sen jälkeen oli vielä pieni valokuvaus-sessio, jossa tutustuin jälleen uuteen kuvaajaan. Kuvailuista ei sen enempää, mutta halusin vielä saada mun rintaoperaatio-kirjoituksiin viimeisen silauksen ja kirjoittaa tästä jälkitarkastuksesta ja miten menee näin puolitoista vuotta myöhemmin.

leopardikuosi ratina kasvot

En ollut vielä käynyt mun rintaoperaation jälkeen tarkistuttamassa sen kummemmin mun rintoja. Tää tarkistus olisi pitänyt oikeasti tehdä vuosi sitten, puoli vuotta operaatiosta. Mutta koska tuntu että tekemistä riittää ja muuta, en vaan ollut saanut sitä sovittua. Onneksi sain itseni soittamaan klinikalle ja sopimaan ajan.

Sinällään tarkastus ei paljoa vienyt aikaa. Kirurgin kanssa vaihdettiin pari sanaa toipumisesta, treenaamisesta ja mun kisaamisistakin. Rinnat käytiin läpi ultraäänellä ja otettiin muutama kuva.

Kaikki tuntui olevan kunnossa ja tosiaan tässä vaiheessa rinnat ovat nyt siellä, missä kuuluukin. Alkuunsahan implantit ovat todella korkealla ja laskeutuvat pikku hiljaa paikalleen. Muutama kysymys mulla kuitenkin oli, joita tulin pohtineeksi etukäteen ja mitkä tässä oli jo jonkin aikaa mietityttänyt. Tässä  muutama juttu, jotka oli mulle uusia, vaikka paljon luulin jo tienneeni.

konsultaatiossa testaamassa implanteja
Kaksi vuotta sitten konsultatiossa etsimässä oikeaa kokoa ja lookkia rintoihin.

 

Miksi vasen rinta menee enemmän sivulle kun esimerkiksi makaan selälläni?

En ollut kuulemma ensimmäinen joka kysyi. Kuulemma johtuu ihan rakenteellisesta syystä. Eli yksinkertaisesti vasen puoli kyljestä ja rintakehästä menee jyrkemmin alaspäin ja on kapeampi sydämen vuoksi. Oikealla puolella on leveyttä enemmän, sillä  siellä on muita elimiä enemmän. Kuulemma yhdeksällä kymmenestä vasen rinta menee sivummalle. Helpotti kuulla, koska olin jo miettinyt, että menikö jokin sittenkin vikaan.

Onko ok treenata kovaa rintalihaksia? Mulla on implantit rintalihaksen päällä, mutta lihaskalvon alla. Silti pohdittiin Johanneksen kanssa, että onko rinnan kovaa treenaamisesta sittenkin harmia.

On ok, eikä harmia sinällään ole. Saan treenata rintaa niin paljon kuin hyvältä tuntuu. MUTTA, tarkastuksen yhteydessä katsottiin myös implantin ”takaseinämä”, joka saattaa rypistyä treenatessa ja sitä myöten haurastuttaa implanttia. Sitä ei ollut tapahtunut, joten ei senkään puolesta mitään hätää. Tätäkään en ollut ennen tiennyt.

Kun venytän itseäni esimerkiksi roikkumalla, niin rinnan alta kiristää, onko se vakavaa?

Kuulemma täysin normaalia. Kireyden tunteminen voi olla muutamankin vuoden kovempaa, toki voi olla että tuntuu aina jonkin verran.  Minkään ei kuitenkaan pitäisi revetä mistään, joten siitä ei kannata murehtia.  Lisäksi mainittiin, että kun käy hierojalla, niin mieluiten ei käsittelyä rintaimplantin ympäristöön tai päälle, muuten tietysti voi käydä normaalisti.

Kaikkiin näihin mun kysymyksiin sain vastauksen, eikä tarvi mitään oikeastaan huolehtia. Ei ole kertaakaan tarvinnut katua rintojen suurennusta tai klinikkaa ja kirurgia, jotka valitsin. On hienoa, että mun leikanut kirurgi on puhelin soiton päässä jos ikinä on mitään pohdittavaa. Kysymysten esittäminen ei tuntunut yhtään tyhmältä ja sain hyvät vastaukset perusteluineen, vaikka käynti oli suhteellisen nopea. Tässä yksi hyvä syy valita suomalainen klinikka.

clarissa ratina penkillä
Ratinassa syömässä kevyet eväät ennen kuvauksia.

 

Oletko jo tutustunut muihin rintojen suurennukseen liittyviin teksteihini? Tästä löytyy ne kaikki:

Kauneusleikkaus – miksi otin rintaimplantit?

Miksi valitsin suomalaisen klinikan?

Nyt toivutaan – kirjoitus leikkauksen jälkeisestä toipumisesta

Mitä silareille kuuluu? Toipumisen jälkeen, sisältää myös ennen ja jälkeen kuvat

4

This Post Has 2 Comments

  1. Heippa. Olen yrittänyt etsiä teksteistäsi, että millä suomen klinikalla olit asiakkaana? Itsellä nyt 10vuotta implanttien laitosta ja haluaisin käydä keskustelemassa onko vaihto tarpeen. Kaipaisin suositteluja hyvistä kirurgeista. Kiitos! 🙂

    1. Moikka! Hitsi kun kommenttisi on ihan mennyt ohi. Kävin itse KC clinicalla Tampereella. Heikki Kupi leikkasi 🙂

Vastaa

Close Menu