Tapasin uuden valmentajani…

Hetki onkin kulunut aikaa siitä kun viimeksi kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikkea ja tarvinut vähän järjestellä asioita ensi viikkoa varten. Ajatuksia viuhahtelee päässä mutta toisaalta olo on aika sanomaton.

Viime viikolla oli kuukauden tai oikeastaan syksyn kiireisimmät ja hektisimmät viisi päivää töissä. Unta tarvi paljon kiireen ja itseäni rasittavan yskän takia ihan reippaasti. Sitten kun pääsin vapaalle, olin ihan poikki. Nukuin pitkään ja silti makasin kotona kirjaimellisesti.

Lauantain olo kun kiireistä viikkoa vielä päivä jäljellä.

 

Yhden vapaan kuitenkin ”uhrasin” käiväsemällä Helsingissä. Tapasin tosiaan uuden valmentajani ensimmäistä kertaa, juteltiin yleisesti toimintatavoista ja vähän miten olen tehnyt asioita aikaisemmin. Myös kunto ja poset katsottiin.

Musta oli ihan mahtavaa kun saman oloisia ajatuksia tuli valmentajankin puolelta, esimerkiksi maitotuotteiden käytön suhteen. Kunto oli kuulemma hyvä offille. Pudotettavaa syksyn kisoihin on aika optimaalinen määrä. Joulukuussa sitten palataan tarkemmin asiaan kun saan toipumisen alta pois. 🙂

Tykkään myös siitä, että saa mustaa valkoisella ja että pääsee käytännössä lukemaan, mitä valmennus, tiimi ja toiminta pitää sisällään. Myös se on hyvä asia, että valmennettavan taustat kartoitetaan. Tällöin asiat ovat heti selvät, eikä tule epämiellyttäviä yllätyksiä. Koko toiminnasta tulee tällöin selkeämpää ja johdonmukaista.

Uskon että saadaan oikein hyvä paketti sykyä varten kasaan kunhan kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. 🙂

Ja kuten näkyy niin olen vähän taas aktivoitunut snapissä. Sieltä voi seurata tiiviimmiin. Lisää vaan nimimerkki clarup .

0

Vastaa

Close Menu