Sujuuko välidieetti?

Heipparallaa!

Tekis mieli joka postauksen alkuun kauhistella sitä että miten aika menee niin nopeasti. Mutta ei parane liikaa ihmetellä. Mulla on lokakuusta tulossa aikas kiva, enkä malttas odottaa kaikkea. 🙂 Ei siis haittaa vaikka aika lentää.

Ajattelin hieman kirjoittaa tästä välidieetistäni mikä mulla on ollut menossa. Ja muutenkin tän hetken mietteistä.

Alkuun ihan hyvillä mielin aloitin dieetin. Lähinnä pudottaminen on tehty ruokavalion kautta. Paino ei kuitenkaan kauheasti lähtenyt laskuun. Vähän huoletti ja ärsytti. Noh, mietin että ehkä mulla on sen verran vähemmän rasvaa kuin muina dieetille lähtö kertoina, ettei se vaan laske. Ja voi olla että olin silti plussalla vaikka kaloreita pienennettiinkin… Tai muita syitä. Nää on näitä.

Kuitenkin tässä kohtaa dieetti sujuu ihan ok. Ei nyt mikään super mahtava, mutta tällästä tää välillä on. Kärsivällisyyttä tarvii. Kyse ei kuitenkaan ole pitkästä dieetistä eikä mihinkään kisakireyteen tähdätä. Toki oishan sitä kiva olla tikissä. Nyt kun nuo kisaajatkin lätkiii kuvia kireistä kropistaan niin vitsi että kaipaa kisakuntoa. Toki kuvat ja fiilikset antaa ihan suunnattomasti motivaatiota ja tiedän että oma vuoro tulee taas.

Tältä näytti vatsa aamulla.

Vaikka motivaatio – varsinkin treenejä kohtaan – on säilynyt koko ajan, niin kyllä sitä jonkun oikein buustauksen saa noista kisoista mitä seurailee. Ensin Mr. Olympiat, sitten SM-karsinnat ja Arnold Amateur ja sit taas SM-kisat. Että kyllä tässä saa taas kisoja katsella, mutta on sekin kivaa.

Huimat tsempit muuten kaikille jotka nousee huomenna Kultsan lavalle! Harmi etten pääse karsintoja katsomaan!

Noh, takaisin välidieettiin. Dieetistähän piti tulla noin 10 viikon mittainen. Noh, tätä ei tule tapahtumaan vaan dieetti lyhenee neljällä viikolla. Lokakuussa en voi enää jatkaa dieettiäni. Avaan varmasti syyn teille ihan pian.

Siinää vähän tän aamun ajatusten virtaa. Hyvää viikonloppua! 🙂

 

0

Vastaa

Close Menu