Säät suosii

 

Ihana lämpö!  Nautin lämpöisestä ja on ollut aivan mahtavaa kun on päässyt kulkemaan kesähepenissä. On mukavaa kun ei tarvi vuorata montaa eri kerrosta vaatetta päälle. Silti aina ei oo ihan niin mukavaa. Eniten kuumuus on häirinnyt treeneissä ja töissä. Mutta en valita, sillä tällaiset säät ja lämpö on kyllä tervetullut mun puolesta.

 

Viikko sitten päästiin käymään myös pikaisella mökkireissulla Rymättylässä. Meidän piti ensin mennä viettämään äitienpäivä sinne, mutta mentiinkin helatorstain iltana ja perjantaina illalla lähdettiin. Harmitti kyllä ettei voinut olla pidempään. Lauantain työvuoro tuli keskelle vapaita.

Noh, kuitenkin tosi rentouttavat 24 tuntia mökillä. Torstaina perillä odotti vanhempieni taikoma peura-ateria ja lämmin sauna ja palju. Vähän viiniä ja siideriäkin otin, ihan siksi että pystyi. Seuraavanakin päivänä päästiin nauttimaan hyvästä ruuasta, säästä ja seurasta. Mentiin kiipeilemään upealle kalliollekin, joka näkyy kuvissa. Mökiltäkin on hieno maisema, mutta tuolta näkyy paljon kauemmas.

Mulla oli ihan tajuttoman onnellinen ja hyvä fiilis.

Muuten helteestä olen nauttinut kävelemällä puistossa ja syöden jäätelöä. Avoauto -kaudenkin tottakai avasin yli viikko sitten, kuitenkin työ- ja salimatkat kuljen pyörällä tai kävellen, niin auton ratissa en paljoa ole ollut.

Aurinkoa otan nykyään melko vähän. Ihan terveyden vuoksi olen jättänyt suoraan auringossa makaamisen suurimmaksi osaksi pois. Toki siis kyllähän aurinkoa saa kun kulkee shortseissa ja muuta. Olkapään jo hieman poltinkin :P. Pitkään olen suosinut lähinnä tekoruskettavia. Purkista saa hyvän ja luonnollisen värin turvallisesti. Tosin nyt en ole hetkeen laittanut ja olenkin vähän kalpeampi kuin mistä tykkään.

Treenin jälkeen nauttimassa.

 

Tosiaan myös ruuasta on tarvinut nauttia nyt viimeisen viikon, sillä lauantaina starttaa kisadieetti ja siinä aioin pysyä kyllä tiukasti. Innoissani kyllä aloitan, on mahtavaa päästä näkemään mitä on saatu parissa vuodessa aikaan. Lisäks mua alkaa jo ahdistaan tää kunto. Ei se miltä se näyttää, vaan lähinnä miltä se tuntuu…

SIinä nyt uusimmat kuulumiset. Sunnunaina suuntaan Helsinkiin Team Pro Levelin tiimipäiville, sieltä varmasti jotain tunnelmia tarinoin.

Jätskillä Antin Konditoriassa.

 

1

Vastaa

Close Menu