Retkiä Tampereelle

Tässä pariin viikkoon ollaan poikakaverin kanssa käyty Tampereella kun on ollut vapaapäiviä.

Pari viikkoa sitten vietettiin iltapäivä Särkänniemessä. Päivä oli suht lämmin mutta pilvinen. Porukkaa ei enää paljoa ollut, joten laitteissa sai olla lähes yksinään eikä jonottaa tarvinut mihinkään. Se suosituin sesonki ehtinyt menemään.

 

Vaikka korkeat paikat ei mun lemppareita oo, niin silti niihin korkeimpiin ja hurjimpiin laitteisiin on tungettava. Vähän sitä jännitti varsinkin pariin menossa, mutta kyllä oli makee fiilis kun niissä kävi. Vaikka vähän ehkä pöllähtänyt.  😀

Illan päätteeksi käytiin syömässä. Olin super väsynyt kun pääsin kotiin ja nukuin kuin vauva seuraavan yön. Ja olisin mielelläni seuraavan päivänkin nukkunut mutta töihin oli mentävä.

– – –

Tällä viikolla käytiin uudestaan Tampereella. Oli pikku tapaaminen, josta varmasti kerron jossain vaiheessa tarkemmin. Lisäksi olin sopinut valokuvauksen, mutta se peruuntui.

Päätettiin sitten viettää päivä rennosti puuhastellen ja pienen mietinnän jälkeen päädyttiin pelaamaan minigolfia Crazy Golfiin Puutarhakadulla. Oli muuten tosi kiva paikka, 16-ratanen minigolf maksoi 10 euroa per naama ja oli hienot puitteet. Suosittelen, jos haluaa tekemistä ja koska se on sisätiloissa se sopii myös sadekelille. Samasta paikkaa löytyy myös pakohuone, jos sellaista haluaa kokeilla. 🙂

Golfin jälkeen käveltiin Koskikeskukseen syömään ja pyörimään ja siitä vielä Moro Sky Bariin. Ja Ikean kautta kotiin. Ikeassa kumminkin ehdittiin olemaan joku alle puoli tuntia joten suhteellsen nopea visiitti.

Tykkään käydä Tampereella ja nautin joka kerrasta. 🙂 Seuraava visiitti taitaakin olla syyskuun puolella mutta suht pian kuitenkin.

 

0

Vastaa

Close Menu