Rennosti kesäfiiliksellä

Oon ottanut hitusen etäisyyttä someen ja blogiin. Tuossa joku hetki sitten tuntui ettei meinaa millään maistua instat ja blogit ja halusin hetken hengähtää ja ottaa rennommin. En halua itselleni mitään liian isoja paineita tai stressiä somesta tai muusta, koska mulle siitä tuskin koskaan tulee kokopäivätyö, varsinkin kun oma urani urheilukaupassa on itselleni mieluinen.  Mutta, you never know. Toki olen aktiivinen ja muuta, mutta pieni hengähdys ja vähentäminen silloin tällöin on hyväksi.

Jonkin verran stressiä ja väsymystä perus juttujen ohella varmaan teki uudet kuviot töissä, työtuntien lisääntyminen ja pääsiäisen tienoilla tullut suru-uutinen. On helppoa miettiä hetkessä että, ei tässä mitään, tehdään ja tehdään vaan kaikkea ja buukataan vapaatkin täyteen tekemistä. Sitten tulee ihmeteltyä miks oon ihan väsynyt ja jotenkin liian kiireinen.

Viime viikonloppu meni kaverin synttäreillä ja maanantaina käytiin Tampereella taas vähän kameran edessä. Kivaa ja rentoa tekemistä, vaikka tuntuikin että vapaat taas hujahti.

Viime kesä meni niin kisadieetin humussa, että sellainen rento meininki oli helppo jättää tekemättä ja jos jossain kävi, niin ruokaan piti lähes aina kiinnittää huomiota. Nyt olen tosiaan ottanut rennosti ja käynyt ulkona syömässä, tehnyt herkkuruokaa ja juhlissa sun muualla ottanut mitä huvittaa. Tulipa muutama lasillinen viiniäkin otettua synttäreillä. 🙂

Muun tekemisen ohessa on myös tullut otettua treenien kannalta rennommin. Nyt on kulunut viikko edellisestä treenestä, mutta toisaalta kroppakin on tykännyt rennommasta otteesta. Lihas kasvaa levossa, ehkä näin on päässyt käymäänkin, koska tuntuu ette rennolla otteella olen saanut (näin varovaisesti ehkä) lihasta lisää.

Olen koittanut ottaa hyvin alkaneesta kesästä sen verran irti mitä pystyy, sekin on vähentänyt sometusta kun ulkoilmassa luurin toljottaminen on välillä rasittavaa ja omasta mielestäni hieman turhaa, koska voi katsella upeaa luontoa ja viettää aikaa muiden kanssa. Ruutua voi tollottaa illalla, sadesäällä ja talvella. Ja kesällä on kivoja juttuja tulossa, kuten

Juhannus maalla

Linnanmäki reissu

Kesäbileet

Kaverin häät

Elokuinen ”loma” 5 päivää

Mitä sä ootat eniten tälle kesälle?

Muistakaa nauttia kesästä  ja  elämästä muutenkin!

2

Vastaa

Close Menu