Pohjoismaiden mestaruuskisat

Tässä vihdoin tunnelmat PM-kisoista Ruotsista.

Lauantai- illalla pääsin Ruotsiin ja sen illan ja kisa-aamun tunnelmat löytyy täältä.

 

 

 

 

kahvi, kisameikki, clarissa, bikinifitness,

 

keittiö, meikit, kisamaamu, airbnb,
Meikkistudio

 

Melko rauhassa vietettiin aamua, meikatiin ja laitettiin värit. Myöhemmin Anna, Tuomas ja Minttukin tulivat paikalle. Rauhallinen aamupäivä sai pienen käänteen kun avasin facebookin. Näin viestin missä kerrottiin että men’s physiqia huudellaan lavalle. Eipä siinä muuten mutta yks kisaaja seiso vielä keittiössä kymmenen minuutin taksimatkan päässä kisapaikasta.

Noh, pojat otti ja lähti äkkiä kisapaikalle ja sitten mietittiin että taitaa meilläkin olla vähän hoppu. Onneksi olin valmiina suurin piirtein ja aloin vaan pikaisesti pakkailemaan, sillä lähtisin Tukholmaan suoraan kisoista. Tilattiin taksi ja onneksi se otti meidät kaikki viisi kyytiin.. 😀

Tultiin lähes juosten bäkkärille ja alettiin laittaa bikineitä ja muuta. Pidin kiirettä, mä en tullut tänne asti missaamaan sarjaani! Mulla oli siinä vielä vähän omaa härdelliä kun mun kisanumero vaelsi jossain suomalaisilla  tuomareilla. Sain lopulta numeroni ja kuultiin myös että vielä olis puolisen tuntia bikinin sarjoihin.  Hieman sai huokaista, mutta tosi aikaisessa oli aikataulut…

lavantakana_bikinifitness_öljyt_huoltaja

 

Omassa sarjassani oli kuusi, joten finaalipaikka oli varma ja oli kiva että pääsi tekemään i-kävelyn sielläkin. Kisat mielestäni meni ihan jees, kunto oli parempi kuin SM-kisoissa, lookkini onnistui vaikka itse teinkin ja i-kävelykin taisi sujua hitusen paremmin kuin SM-kisoissa.

Sijoituksekseni tuli 4. Hieman olin pettynyt, sillä oma tavoite oli top 3. Ei kauaksi jäänyt ja toisaalta olin suomalaisista paras, joka toisaalta vahvisti ykkössijoitusta Suomessa. Toisaalta, onnistuin saamaan parempaa pakettia lavalle kuin aikaisemmin, siihen on oltava tyytyväinen.

bikinifitness_clarissa_etupose_kilpailu

bikinifitness, pm, kilpailu, palkintojenjako

backstage_pm_herkkuja
Bäkkärillä oli kunnon herkut tarjolla, ite sain pari paahtoleipää maapähkinävoilla (okei no tossa vähän närpin nutellaa :D)

 

Reissu oli kyllä tosi kiva vaikka kisapäivä oli stressaava. Suunnattiin Tukholmaan kämpille, missä hieman lepäiltiin ja pääsi suihkuunkin. Tietysti illallispaikkaa katsottiin. Olin jo itse haaveillut eräästä ravintolasta joku kuukausi taaksepäin kun selailin mitä kaikkea Tukholmassa olisi tarjolla. Satuttiin olemaan just sen vieressä, joten mentiin sinne.

Grill oli jännästi sisustettu, tunnelmallinen ravintola jossa oli kyllä ihan loistava buffetti. Tosi monipuolinen, edullinen ja herkullinen. Kannattaa ihmeessä käydä jos haluaa hyvää ruokaa. 🙂 Hieman tulevan MM-kisat rajoitti mun nautiskelua. Mutta kunnon ruokaa sain vatsan täyteen ja valmentajalta tuli lupa viiniinkin. Toisaalta oli ihan hyvä että olin valmentajan kanssa matkassa niin sai kysellä mitä saa. 😀

grill_buffet_annos_ruoka

Vaikka nukuinkin hieman pienillä ja oudoilla pedeillä, tuntu että sain reissussa tosi hyviä unia. Heräsin aikasin maanantaina koska muu porukka lähti aikaisin. Itsellä oli lento vasta illemmalla joten ehdin pyöriä Tukholmassa rauhassa. Samoilin, kahvittelin ja kävin kurkkimassa kauppoja. Sää suosi ja Tukholma oli kiva.

Aika onnistunut reissu kyllä vaikka kisat menikin tosi nopeasti. Olisin kyllä mielellään ollut kaverin kanssa vaikka vielä päivän Tukholmassa, mutta työt kutsui.

Tukholma_clarissa_selfie

 

 

Seuraavaksi olisi tarkoitus kirjoitella sitten MM-kisoista Puolasta! Eiköhän se tässä piakkoin tule 🙂

3

Vastaa

Close Menu