Peakweek part 2

SM-kisoista ainakin henkisesti toivuttu. Katse on kääntynyt jo kohti tän viikonlopun PM-kisoja. MM-kisatkin jo vahvasti mielessä pyörinyt.

Kuntoutumisasema Otteella vielä LPG hoidossa. Kiitos Ote<3

 

Tää viikko on taas viimeistelyviikko, mutta tää on niin erilainen verrattuna ensimmäiseen, SM-kisoihin valmistaneeseen viikkoon, ettei tunnu kisaviikolta ollenkaan. Mulla on ollut ihmeen energinen olo SM-kisojen jälkeen. Voiko edelleen vaikuttaa kisojen jälkeinen ”tankkaus”, vai olenko vaan niin täynnä tarmoa ja motivaatiota?! Toki samanlaiseen koomaan, missä ennen ekoja kisoja olin, on varmaan parissa viikossa mahdoton enää vaipua.

SM-kisojen kunnosta ollaan koitettu vielä tiristää kireämmäksi, sillä ulkomailla arvostetaan hieman kireämpää kuntoa. Kyllähän se paino hieman on laskenut mutta sokeus on iskenyt, enkä hahmota yhtään onko kiristynyt. Tullut vaan kriittisemmäksi, että ei tää riitä.

Suurin ero edelliseen kisaviikkoon on se, että olen töissä joka päivä. Vielä tänään tän lauantai-aamupäivänkin, illalla sitten jo ollaan rekisteröinnissä.  Sattui vaan niin huono tuuri että töissä vuoden kiireisin kampanja osui juuri tälle viikolle. Koitan ottaa kampanja-ajan vaan rauhassa ja olla stressaamatta työasioista liikaa, ettei kunnolle käy huonosti. Pienessä työyhteisössä on haastavaa saada paljon vapaata näin tärkeille päiville. Mutta, vapaata sain sen verran että kisaamaan pääsen ja se on tärkeintä.

Haastetta viikolle loi kuitenkin treenit, pitkät työpäivät, pakkaaminen, poset ja muu oheistoiminta. Sosiaalinen elämä on taas aika minimissään. Kiirettä pitänyt jo muutenkin. Maanatai taisi olla stressaavin kun menin lähestulkoon tupla buukkaamaan LPGn ja lehden haastattelun. Tuli kiire kaikkialle.

Alkuviikosta Forssan Lehdessä

Viimeisinä päivinä olisi hyvä minimoida kaikki stressi ja ylimääräinen. Menneeseen viikkoon on mahtunut vielä paljon hankintoja ja suunnittelua. Kisameikit ja hiukset joudun seuraavilla kerroilla tekemään itse, joten niihin on pitänyt hommata erikseen tarvikkeita. Harjoitella en ole ehtinyt 😀 Mutta toki mulla molemmissa kisoissa tulee olemaan tiimin avut, joten enköhän pärjää. <3

Hieman stressannut myös autoilu Helsinki-Vantaan kentälle. Reitti on tuttu, eikä mikään vaikea. Se vaan että on lähdettävä ajoissa, liikenteestä ei voi koskaan tietää. Tosin ajoissa lähtö mulle se ei ole ollut koskaan ongelma. Nyt minimoin myös turhan parkkiruutujen etsinnän ja kriiseilyn kun varasin molempiin reissuihin jo parkkeerauksenkin etukäteen. Joten nyt on sekin stressi pois.

PM-kisojen alustava aikataulukin on julkaistu ja oli mukava nähdä että bikini fitness on häntäpäässä. Ei mua aamusta ois haitannu kisata, oispa päässy lepäileen ajoissa, mutta ainakin ehtii maalata värit ja meikata aamulla. Ruotsin reissun kamppeetkin on vihdoin pakattu ja kaiken pitäisi olla varattu ja maksettu. Lähtöselvityksen tein juuri. Ei siis muutakuin matkaan!

Näillä mietteillä kohti sunnuntain kisoja! Ja hei! Varmaan illalla lähetän Instagram-liveä lentokentältä, sillä tulen oleen ajoissa siellä. Olkaa kuulolla jos kiinnostaa! 🙂

5

Vastaa

Close Menu