NFE2017 – messutunnelmat

Nyt on iso fitness-viikonloppu (jälleen) ohi ja uudet mestarit palkittu.

Itselläni viikonloppu meni puhtaasti messuvieraana. Ei oltu SM-kisoja katsomassa, päätettiin että katsotaan tällä kertaa vain Ben Weider Legacy Cup, joka oli kyllä kova tasoista ja ehdottomasti katsomisen arvoinen molempina päivinä.

Tosiaan, kierreltiin messuja, nähtiin tuttuja ja katsottiin kisoja. Myös erilaisten osastojen aktiviteetteihin tuli osallistuttua. Oli leuanvetoa, kahvakuulakääntöä ja pallon heittoa sun muuta. Ihan mukavia pikkutehtäviä jotka houkuttelivat pysähtymään.

Kuitenkin hieman poikkeavampaa oli se, että erilaisia vaatefirmoja tuntui olevan vähemmän tänä vuonna kuin aikaisemmin. Ei se nyt itseäni kamalasti haitannut kun en ollut suunnitellut ostavani oikeastaan mitään. Muutamaa itselle uutta tuotetta pääs maistelemaan mikä oli tosi kivaa, koska taisi kaikki niistä olla vielä tosi hyviäkin.

Messujen parasta antia oli mun mielestä Ben Weider Lefacy Cup, molempina päivinä. Lauantain kisaa kun katseli ja sitä upeaa säihkettä ja lavasätelyä niin kyllä tuli semmoinen olo että ”Saanks mäkin mennä!”. Ja ylipäätään tuli sellainen tosi onnellinen olo vaan kisojen katsomisestakin. Bikini fitness aivan upeaa lauantaina ja sunnuntain kehonrakennuksessa odotettiin ehdottomasti Mika Sihvosen näkemistä. Pitihän sitten päästä kuvaankin 🙂

 

Mika Sihvosen kanssa piti ottaa kuva!

 

Tervensin porukkkaa piti käydä moikkaamassa tottakai!

 

Kaveriporukan yhteiskuva. Harmi ettei kaikki päässyt. Ihana nähdä kuitenkin <3

 

Ehkäpä ensi vuonna minäkin pääsisin tuollekkin lavalle.
0

Vastaa

Close Menu