Mitä silareille kuuluu?

Jatketaan vielä kerran tissi/implantti/silari aiheella.

Kuvausmeikin testaus

Yksi päivä sain snäppiin toiveen, että kertoisin taas, miten toipuminen on mennyt ja miltä nyt tuntuu kun leikkauksesta on jo aikaa. Leikkauksestahan on nyt vähän yli kaksi kuukautta. Puhelin snäpin täyteen ajatuksiani, mutta ajattelin kirjoittaa samasta aiheesta myös tänne blogiin. Snäpit kun häviää 24 tunnissa. Täältä löytyy samaa juttua jos jollain meni ohi keskiviikon snäpit.

Laitan vihdoin ja viimein myös ennen ja jälkeen kuvat. Ne löytyy tuolta postauksen loppupuolelta.

Sanotaan että lopullisen tuloksen näkee vasta puolen vuoden päästä leikkauksesta. Rinnat siis muuttuvat vielä jonkin verran. Olen kuitenkin jo tämän aikaiseen tulokseen tyytyväinen. Koko ja malli on hyvät. Tuntuu että fysiikkani tasapainottui hyvin ja olen sopusuhtainen. En ole myöskään kokenut että rinnat olisivat tiellä missään vaiheessa.

Kaiken kaikkiaan mun toipumiseni on sujunut hyvin. Haavat parani ja umpeutu  hyvin, eikä mulla ollut kamalia kipuja. Pääsin nopeasti tekemään asioita ja töihinkin. Siitä aikaisemmassa postauksessa.  Arvet on totta kai vielä näkyvillä, mutta arpigeelin käytön ansiosta alkanut jo haalenemaan hieman. Tunnottomuutta on mutta se on aivan normaalia ja tunnolla ottaa aikansa palautua.

Tähän päivään asti ei mitään ongelmia implanttien kanssa ole ollut. Toki pieniä ”kolotuksia” on ja esimerkiksi mahallaan en voi pitkään maata.

Jalkoja pääsin treenaamaan  kuuden viikon päästä, yläkroppaa, pois lukien rintalihas, treenasin tässä kuussa ensimmäistä kertaa. Rintaa tein ekaa kertaa eilen todella kevyesti. Treeneissä ei ole ilmennyt ongelmaa pahemmin. Aloitin tottakai aika rauhallisesti.

Seuraavaksi sitten niitä kuvia. Tässä on siis ihan rehellisesti ennen ja jälkeen. Sama toppi, sama paikka ja samat valot. Ilman rintaliivejä.

Jos jäi vielä joku mietityttämään, vastaan mielelläni. 🙂

Muita tekstejäni samasta aiheesta:

Kauneusleikkaus

Nyt toivutaan

Miksi valitsin suomalaisen klinikan?

2

This Post Has 0 Comments

  1. Moikka ja kiva kun kerrot näitä asioita! Kiinnostaa tietää mitä sulle kerrottiin mammografian onnistumisesta ennen leikkausta? Tuoreet tutkimukset kun kertoo ettei se onnistu välttämättä vaikka implantit olisivatkin rintalihaksen alla. 38% suurempi todennäköisyys kuolla rintasyöpään koska implantit estävät tarkan tuloksen saamisen. Lisää aiheesta täällä: http://areena.yle.fi/1-2289687

    1. Moikka! Itse tykkäsin etukäteen tutustua muutoksiin yms. niin on kiva jakaa tietoa.
      Itseasiassa katsoin pari päivää sitten saman pätkän areenasta ja eipä paljoa kerrottu mullekkaan. Kävin kahdella klinikalla konsultaatiossa eikä oikeastaan kummassakaan kerrottu sen kummemmin asiasta. Aika paljon tuli kuitenkin googlattua aiheesta(rintaimplanteista) yms.
      Klinikalla suositeltiin tarkastamaan rinnat vuosittain heillä, joten näin ajattelin toimia, jotta mahdolliset muutokset nähdään.

Vastaa

Close Menu