Missä olen ollut?

Ei oo näkyny blogia eikä videoita.

Syy on se, etten ole väkisin halunnut kirjoittaa mitään kiireessä hutaistuja tekstejä tai postauksia. Mulla oli kesä kiireinen, stressasi ja muutto vei pari kuukautta.  Jotenkin on ollut veto ihan poissa, ja jotten ihan liian paljon paina duunia, niin oli jostain hieman karsittava. Tarvitsisin lisää tunteja vuorokauteen useinkin, ehkä pitäisi olla tehokkaampi, mutta miten olet jos olet uupunut.

Blogi ei missään nimessä ole unohtunut – se on ollut mulla mielessä lähes joka päivä – mutta on ollut pakko jättää jotain hetkeksi pois, jotten ihan pala loppuun. Olen ollut harmissani kun en ole oikein ehtinyt keskittymään.

Keväällä alkoi kokopäiväiset työt ja vapaa-aikani sen puolesta puolittui. Pitkään osapäiväisenä töitä tehneenä olin tottunut siihen, että aikaa on kaikenlaiseen tekemiseen. Ennen ehti tehdä viikossa vaikka mitä, mutta nyt kaksi vapaata viikkoon ei meinaa riittää kaikkeen. Olen silti tosi tyytyväinen, että saan olla töissä, joka on mielekästä ja melkein joka päivä oppii uutta.

Muutto – helpommin sanottu kuin tehty

Elokuussa valmistauduttiin muuttamaan miehen kanssa yhteisen katon alle. Oltiin siis kesä katsottu kämppiä ja elokuussa se sitten löytyi. Pelkkä etsiminenkin tuntui jotenkin stressaavalta ja muutto olikin isompi projekti kuin kumpikaan meistä oli kuvitellut.

Vaikka me ollaankin oltu yhdessä kohta seitsemän (!) vuotta, niin silti yhteen muutto aiheutti pienen ”shokin”. Totuttelua se onkin tässä ollut ja tavaroiden järjestelyä  ja pikkuhiljaa on arki tuntunut normaalimmalta. Kumpikaan meistä siis ei ole asunut kenenkään kanssa pitkään aikaan, joten toisen kanssa asunnon jakaminen vaatii hieman harjoitusta.

Uutta inspiraatiota

Pienestä tauosta huolimatta haluan jatkaa blogiani ja kirjoittelua. Koen, että pieni tauko kirjoittamisesta ja hieman ehkä somessakin himmailu on tehnyt hyvää ja on taas lisää intoa ja inspiraatiota. 🙂

Uskon että PT-opinnot antaa oman potkunsa sisältööni, kuinka, en ole itsekään varma vielä. Vielä hetken ainakin arkeni on hektisempää kun töiden ja treenien ohella aloitin opiskelemaan PT:ksi. Onneksi kurssin luennot ovat pääasiassa etänä ja kotona opiskelua.

1

Vastaa

Close Menu