Mihin keskityn tulevana vuonna?

En yleensä tee mitään uuden vuoden lupauksia. Harvoin keksin mitään luvattavaa, toki jotain aina voisi elämässään ja tavoissaan parantaa, mutta niitä voi koittaa kehittää ilman vuoden vaihdettakin….

Ajattelin kuitenkin pohtia hieman, mitä tavotteita laittaisin tulevalle vuodelle. Millaisiin juttuihin haluaisin keskittyä ja panostaa?

x Mun tuleva vuosi tulee taas keskittymään aika pitkälti mun kisaprojektiin. Syksyllä menisin kisaamaan toista kisakauttani bikini fitneksessä ja toki tavoitteet on päästä parempaan tulokseen kuin viimeksi. Se tavoite on ollut jo pitkään mielessä ja on aika laittaa lisää vettä myllyyn.

x Henkisesti haluan myös kehittyä. Koen olevani usein henkisesti vahva ihminen, itsetuntoni ja -luottamukseni useimmiten on ihan hyvä. Silti joitakin juttuja tarvitsisi kehittää edelleen ja joskus tuntuu että ei jaksa keskittyä positiivisiin juttuihin tarpeeksi. Se on ihan luonnollista, mutta silti haluaisin nähdä tietyissä asioissa paremmin ne hyvät puolet, niitä on vaikkei aina muista.

x En ole suunnitellut mitään ulkomaanreissuja tulevalle vuodelle. Toivoisin kuitenkin pääseväni jonnekin, mutta kuten edellä mainitsen, kisat vie paljon aikaa, rahasta puhumattakaan. Toki matkustaa voi pikkurahallakin ja reissussa voi dieetata, mutta haasteellista se on jos ei omia sapuskoja pääse tekemään. Ehkä kuitenkin voin koittaa suunnitella ja yrittää edes säästää vähän rahaa matkakassaan. Ystäväni kanssa mietittiin seuraavaa matkakohdetta, mutta molemmilla on seuraava vuosi ainakin niin tiiviisti tekemistä. Saa siis nähdä toteutuuko ikinä.

Disneyworld 🙂 Jenkki reissu jäi vuoden ainooks ulkomaan matkaks.

 

x Haluan myös kehittyä yhä työssäni. Vuodessa olen oppinut paljon, mutta silti vielä paljon opittavaa. Vaikka asiakaspalvelu ja myyntityössä on raskaat puolensa, on se monipuolista ja mielenkiintoista hommaa. Luulen siis että tästäkin vuodesta tulee työntäyteinen, mutta uskon, että siitä on hyötyä.

x Toivoisin pääseväni taas kirjojen lukemisen makuun. Ennen opiskeluvuosiani luin jonkin verran ja kirjoja meni useampi vuodessa. Nyt noin kolmeen vuoteen en ole ainoatakaan romaania lukenut loppuun, pari aloittanut. Aloitinkin jo joulukuussa kirjan ja muutama on jo jonossa odottamassa. Kirjojen luku rauhoittaa mukavasti ja pääsee irtautumaan somesta, jossa on turhan paljon.

Tällä hetkellä luen Antti Tuurin Ikitietä

 

Siinä tän illan ajatuksen virtaa… Katsotaan mihin tässä päästään, aika näyttää. Kaikkien tavoitteiden ei tarvitse olla isoja, mutta ehkä niistä on itselle iloa ja hyötyä. 🙂

 

0

Vastaa

Close Menu