Mietteitä menneestä ja tulevasta

Älytöntä että pian on taas SM-kisat ja vuosi kulunut omasta kisadepyytistäni. Ihan älyttömän nopeasti menee aika! Viikon päästä on kulttuuritalolla SM-karsinnat ja toki ne fiilistelen mutta paikalle en pääse. Ainakin Lahteen menen kisaajia  sitten kannustamaan.

Vuosi sitten kun kisat jo läheni

 

Tulevat kisat on laittanut munkin ajatukset taas lähemmin omiin kisatavoitteisiin ja muihin suunnitelmiin. Ollaan valmentajan kanssa pidetty syksyä 2018 hyvänä tavoitteena  ja aikana kisata. Ja olen ollut nyt pidemmän aikaa samaa mieltä. Olen tyytyväinen siihen, etten lähtenyt kisaamaan tänä syksynä (vaikka mieli toki teki). Kehityskausi ja palautuminen olisi jäänyt aivan liian lyhyiksi ja tosiaan fysiikkani ei paljoa olisi ehtinyt paremmaksi.

”Nyt kun tarkemmin mietin, en olisi ollut tänä vuonna vielä tarpeeksi valmis uudestaan lavalle.”

Tarkoitus on tosiaan nousta vuoden päästä lavalle, toivottavasti. Tarkoitukseni on parantaa fysiikkaani paljonkin ja luoda oikeasti ihan eri versio ensi kerralla. Myös vähän muita suunnitelmiakin tässä on ja siksikin nää omat kisasuunnitelmat on ollut mielessä.

Maanantaina (eli huomenna) saan toivottavasti myös vahvistuksen, toteutuuko suunnitelmani omassa aikataulussani. Aika paljon ratkeaa, joten jännittää kyllä paljon. Jos asiat ei mene kuten omat toiveeni, niin sitten pitää tehdä uusi suunnitelma mutta mennään nyt aluksi tällä. Vielä en valitettavasti asiaa sen enempää avaa, kerron kun on sen aika.

Usein kuvittelee että onhan vuosi pitkä aika, mutta itse asiassa tällä hetkellä se tuntuu hyvin lyhyeltä. Varsinkin tässä lajissa on aina ajateltava niin pitkälle ja etukäteen huolehdittava yksityiskohtia ja etenkin aikatauluja. Toki huolettomamminkin voi elää, mutta mulla on tavoitteet suht korkealla ja se vaatii töitä. Ja töitä olen valmis tekemään ehdottomasti!

0

Vastaa

Close Menu