Makuja maailmalta

Eilen sai pienen paon arjesta kun töistä aikaisin päästyäni poikettiin miehen kanssa torilla. Kyseessä ei ollut mikään Forssan torin perus päivä, vaan kerrankin jotain vähän jännempää.

Kansainväliset suurmarkkinat tarjosivat tänä vuonna makuja maailmalta. Teemana siis ruoka eri puolilta maailmaa. Jossain vaiheessa kun markkina-alueella käveli ja kuunteli italiaa, saksaa, englantia sun muuta niin jopa hetkeksi unohtui että olen Forssassa. Tunnelma oli oikein mukava ja tuoksut hyviä.

Kisadieettiläiselle markkinat oli kyllä melkoisen huono paikka. Kaikkea pieniä maistiaisia oli tarjolla, puhumattakaan niistä mitä herkkuja olisi voinut ostaa. Pari pientä juusto ja makkara palaa maistoin ja nekin sitten arvioin ruokavaliooni. Jos en olisi dieetillä, olisin varmasti ostanut kengurunliha-burgerin ruuaksi ja jotain herkkua jälkkäriksi.

Jälkkärin valinta olisi varmaan tullut hankalaksi ja olisin varmaan koko markkina-ajan käynyt ostamassa vohvelia, unkarilaista rullapullaa tai macaronseja kahville. Harmi kun noi on vielä semmoisia herkkuja ettei sinne lokakuuhun ihan säily, tai ainakaan hirveen hyvänä. 🙂 Ja olihan siis markkinoilla muutakin kuin ruokaa ja juomaa, kukkia, vaatteita, koruja ja taidettakin.

Pientä matkakuumetta on ilmassaa, ja matkan varaisin jos rahat ja aika siihen riittäisivät tällä hetkellä. Lähtisin mihin tahansa viikonloppureissulle edes, jos se olisi nyt mahdollista. Matkailu on yksi asia, josta nautin valtavasti mutta nyt hetkeen ei ole ollut mahdollista muiden projektien takia. Mutta, ehkä sitä ehtii ja ei sitä tiedä vaikka menisi ulkomaille kisaamaankin!

Kansainväliset suurmarkkinat on Forssassa vielä  tän viikonlopun mutta monia paikkakuntia vielä on kiertue-listassa! Kannattaa käydä pyörähtämässä!

1

Vastaa

Close Menu