Lomaviikko nro 1.

Loma vierii mukavasti eteenpäin. Nyt on saanut panostaa treeniin ja rentoutumiseen.

 

Viikon vietin maalla porukoiden luona. Säät suosi edelleen ja uimassa kävin ahkeraan. Oli mukavaa viettää aikaa isovanhempien, vanhempien ja siskon kanssa. Kävipä siinä serkkupoikakin, jota en ollut hetkeen nähnyt. Tuli muitakin tuttuja ja kavereita nähtyä, mikä oli ihan mahtavaa! Yksineläjänä olen tottunut olemaan välillä itsekseni ja siinä treenien lisäksi oli apuna kirjat. Sain luettua Hercule Poirot mysteerin ja aloitin 9/11-teemaisen kirjan, jossa pohditaan iskujen vaikutusta maailmaan ja Suomeen. Netflixiäkin oikeastaan piti katsoa (koska uusi kausi Orange is the new black), mutta koneella olo jäi tosi pieneksi, mikä oli hyvä.

Ruokailut ja treenit sujui. Hyvälle salille Oriveden keskustaan oli puolen tunnin ajomatka, mutta se on sen arvoinen. Puitteet ihan loistavat; laitteita moneen lähtöön ja kattavasti käsipainoja ja erilaisia tankoja. Helteillä korostui myös hyvä ilmastointi, sillä kerrankin treenin lopussa (tai heti alussakaan) en ollut hiestä litimärkä. Kiitos siis taas loman treeneistä OriGymille 🙂

OriGym on hyvä paikka treenata.

Päätin, etten ota henkilövaakaa mukaan. Ajattelin että sitten kun vaakaa ei ole, sen lukema ei stressaa. Joskus sekin auttaa. En mä mikään älytön stressaaja ole jos sitä vaakaa mietitään, mutta huomaan, että lukema ja sen aleneminen on tullut tärkeäksi näin prepillä. On niin eri asia kun painoa pitäisi lähteä kuin offilla ollessa kun seuraa tasaista nousua.

Säiden, uimisten ja hyvien treenien lisäksi pääsi nauttimaan äidin puutarhan sadosta. Kesäkurpitsaa, tomaattia, salaattia ja sitruunakurkkuja pääsi syömään. Hirveän helposti kallistuu itse pakastevihanneksiin, mutta nyt olen kyllä hetken ilman niitä. Sato on parhaimmillaan ja tänään käväisin toriltakin hakemassa alle kuudella eurolla kaksi kiloa tomaattia ja pari parsakaalia.

Sitruunakurkkuja, uusi tuttavuus

Hieman pettymys oli kuitenkin se, että metsissä ei ollut oikeastaan marjan marjaa, ainakaan enää. Olisin niin halunnut täyttää pakkasen mustikalla ja vadelmalla, mutta nyt ”tyydyin” mustiin viinimarjoihin. Ne ei oo ollu mun lemppareita, mutta itse asiassa olen alkanut tykkäämään niistä.

Myös yksi projekti on alkanut näin lomalla ja se on unirytmin siirto. Tosi kummallista miten se arkena on niin hankalaa, mutta nyt lomalla olen päässyt toteuttamaan sen rauhassa. Olen herännyt ja mennyt treeneihin aikaisemmin kun normaalisti arkena. Varsinaista lomailua. Mutta toisaalta olen nauttinut aikaisista aamuista, raikkaasta ilmasta ja siitä kun aurinko nousee. Vaikka en edelleenkään ole mikään aamuvirkku.

Aamulenkkimaisemia:

Loma on siis oikein rennoissa tunnelmissa edennyt. Vielä vajaa on viikko aikaa lomailla. Ai että!

 

1

Vastaa

Close Menu