Loma häämöttää

Pääsin pieneen lomailun makuun kun pitkä viikonloppu tuli vietettyä perheen kanssa kesäisissä tunnelmissa. Pääsi uimaan mummulaan ja syömään tuoreita marjoja. Vihdoin sain myös grillivartaita, josta olen haaveillut koko kesän.

Säät suosi ja vesi oli lämmintä. Tuli silti tehtyä treenejä. Intervallin tein poikkeuksellisesti juosten. Viileä järvivesi motivoi ja juoksin mummulaan vaikka mittarissa oli reilusti yli 25 astetta. Yllättävän hyvältä tuntui juosta vaikka oikeat juoksukengät jäi kotiin ja tie oli hiekkatie joka pölysi ja oli kuuma. Tie on myös tosi mäkinen, mutta se oli mukavaa vaihtelua normi aerobisiin.

Laiturilla tuli lekoteltua ja lukaisinpa pikku romaaninkin siinä muutamassa päivässä. Onneksi sain treenien ohella muutakin järkevää aikaseksi ja pesin ja puunasin autonokin kesäkuntoon. Kyllä kelpasin maanantai-illalla avoautoilla kun auto oli putipuhdas.

Tiistai-iltanakin oli päästävä pulikoimaan ja suunnattiin miehen kanssa Saaren Kansanpuitoon, jossa on mukavat puitteet uimiseen. Vaikka lähdettiin vasta seitsemän jälkeen, oli lämmintä ja mukavaa. Viihdyttiin yli kymmeneen ja päästiin ihailemaan kaunista auringonlaskua.

Pääsin ulkoiluttamaan uusia kultaisia bikineitäkin

 

En malta odottaa omaa virallista kesälomaa, joka häämöttää jo. Vielä seitsemän työpäivää ja sitten saa vaan olla. Tai noh, onhan mulla hieman suunnitelmia. Maalle taas viikoksi, Helsingin reissu ja kesäjuhlat. Mahtaisikohan vihdoin päästä Linnanmäellekin.

Helsingissä kiehtoisi myös kansallismuseo. Jos vaikka sinne pääsisi katsomaan vielä Barbie-näyttelyn. En tiedä mitä odottaa ja paljonko aikaa tarvisi siihen varata, mutta monesti siitä kulkenut ohi ja miettinyt että pitäisi varmaan mennä.

Lomalla tietysti dieetti jatkuu, siitä ei paljoa löysennetä. Ja varmasti tullaan jossain vaiheessa taas otetaan uusi vaihde ja kiristetään. Se ei haittaa, halu olla kunnossa lavalla on edelleen valtava.

Toivottavasti lomallanikin säät suosii, ainakin näillä näkymin loman alku olisi lämmin. 🙂 Joko teillä on kesälomat pidetty?

PS. Viime torstaina ilmestyi Amerika Rauta, autolehti, johon pääsin poseeraamaan. Mahtava kokemus ja makeita kuvia. Kannattaa ihmeessä kurkata!

Kuva Tomi Eronen/Amerikan Rauta – 10 sekunnin pikarahtipickis – Dodge D150 Adventurer Twin Turbo ’78
3

Vastaa

Close Menu