Lennot bookattu!

Jes!

Kuten jo alustavasti taisin kertoa, niin sain loman maaliskuun loppuun. Siitä alkoikin sitten haaveilu että menisin pienelle kaupunkilomalle itsekseni. Ollut jo hetken sellainen olo että on pakko päästä ulkomaille!

clarissa_naantali_meri_kevät_mökki
Mökilläkin Naantalissa pääsee rentoutuman, mutta uuden näkeminen on aina virkistävää.

 

Vajaan viikon selailin lentoja ja hintoja ja mietin mihin menisin. Halusin suht lyhyen matkan päähän johonkin halpaan paikkaan Eurooppaan. Matkakohteekseni valikoitui nyt sitten lopulta Puolan Gdansk. Lennot alle sadalla eurolla ja majoitus hostellissa neljältä yöltä yhteensä alle 50 euroa ei mun mielestä ole lainkaan paha hinta matkalle.

Puolasta jäi MM-kisareissulta sen verran positiivinen kuva, että tekee mieli käydä uudestaan. Mieleen jäi siisteys ja edullinen hintataso. Gdansk valikoitui kaupungiksi lähinnä kehujen ja halpojen lentojen vuoksi. Meinasin aluksi ottaa junaliput myös Varsovaan, mutta kun tutkin kohdetta, en tuntenut tarpeelliseksi lähteä sinne asti. Saan ajan varmasti kulumaan Gdanskin ympäristössä.

Suunnittelen ainakin käyväni toisen maailmansodan museossa, hiekkarannalla tai dyyneillä ja Sopotissa. Myös kaupoilla aion pyöriä ja ajatuksena ehkä käväistä myös eräällä keskitysleirillä, jos uskallan.

 

laituri_meri_mökki_clarissa_maisema

 

Saa ehdottaa ruokapaikkoja ja tekemisiä tai ihan mitä vaan vinkkejä Puolaan jos tulee mieleen 🙂 Huhtikuusta odotan työntäyteistä, joten halusin mennä hieman tuulettumaan ennen sitä.

3

Vastaa

Close Menu