Kisajärjestelyt alkoivat

Hei vaan kaikki!

Kultsan kisat ja viikonlopun EM-kisat saivat oikeasti kisakuumeen päälle. Ne motivoivat ja laittavat miettimään jo kaikenlaista omaan valmistautumiseen liittyvää. Dieetin alkuun on noin kaksi viikkoa. Hotellin Lahteen olen jo varannut, mutta muita juttuja uupui vielä ja monet sieltä tärkeimmästä päästä.

Pyrin olemaan aikaisin liikkeellä, jotta varmasti saan kuntoon asiat eikä mun tarvi hoitaa asioita stressaten. Mieluiten olen liian ajoissa kuin liian myöhässä. Hotellit ja hyvät meikkaajat varataan nopeasti, sillä kisaajia on paljon. Dieetillä tottakai paljon asioista mitä pitää hoitaa ja kaikkea ei voi laittaa heti kuntoon. Kuitenkin tiedän että dieettiviikoilla aika kuluu nopeasti ja stressiä pitäisi pyrkiä välttämään.

Viime viikon aikana päätin, että hoidan suuren osan asioista kuntoon, jotta paketti on mahdollisimman valmis ja voin keskittyä dieettiin. Aloitin kisabikinien tilaamisoperaation, varasin kisameikin ja hiukset kisoihin. Lisäksi olen varannut InBody-mittauksen ennen dieettiäni ja vertailun vuoksi tehtiin kotona myös pihtimittaus, joilla voi sitten katsoa vähän edistymistä. Tietenkin dieetin edistymistä seuraan mittanauhalla, vaa’alla ja tietysti peilillä.

Ensimmäinen kisakerta opetti paljon ja tiedän mitä ottaa huomioon, mitä asioita hommata ja mitä testailla etukäteen. Osaa arvioida mistä kannattaa maksaa ja mistä ei. Oppi, mitä kannattaa tehdä toisin.

Pihdit ja ohjeet

Olen saanut jo nyt paljon apua kisatiimistä ja muilta, joten uskoisin että paketista tulossa oikein kiva. Pian päätän bikinien värityksen (niin vaikea juttu!)  ja kesäkuussa pääsen suunnittelemaan muuta lookkia.  <3  Tällä kertaa satsaan hieman eri tavalla asioihin ja saa nähdä millaisen paketin sillä saa aikaan.

Myös poseeraus kuuluu niihin joista en halua stressata ja siksi harjoittelen sitäkin ahkeraan. Poseerausta ei koskaan voi harjoitella liikaa eikä siinä voi olla täydellinen. Mulla on paljon hiomiskohteita sen suhteen kyllä.

Ensi viikolla avaan hieman InBodyn ja pihtimittaukseni tuloksia.

Upouudet RockCodet pääsi tänään jalkatreenille 🙂

 

1

Vastaa

Close Menu