Kisa-aamun fiilikset

Huomenta. Täällä sit vihdoin ollaan Ruotsissa. Eilinen oli kyllä pitkäveteinen päivä. Aamupäivä meni töissä, josta lähdin suoraan ajelemaan kohti Vantaata.

Ajomatka sujui hyvin ja sen verran ajoissa olin että ehdin pyöriä tunnin Jumbossa na syödä. Jumboon oli tarkoitus vaan mennä katselemaan mutta kisoja varten (hyvä syy) ostin vielä luomivärin ja uudet korvikset. Keräsin törkeästi myös parista kosmetiikka kaupasta näytteet tummista meikkivoiteista jos vaikka niillä sais kisameikkiin tummuutta.

Hyppäsin sen jälkeen kuljetukseeni kentälle ja hilluin kentällä pitkään. Mitään kun ei voinut oikein ostaa tai syödä niin pidin instagram-liven. Lähinnä höpöttelin sinne omiani.

Kone lähti aikataulussaan ja oli luottavainen fiilis. Otin teen ja heti kunturvavyövalo sammui, ryntäsin vessaan vaihtamaan kisabikinit valmiiksi päälle. Syynä oli rekisteröinti kisaan, joka alkoi jo seitsemältä. Olisin myöhään siellä, mutta ainakin vähän nopeampi. Kuskikin siksi kentällä odottamassa.

Lento saapui vartin etuajassa ja mun fiilis oli positiivinen. En olisikaanniin myöhässä. Jes. Laitoin puhelimen äkkiä auki ja ennen kuin edes pääsin koneesta, bongasin viestin että rekisteröinti on menossa pian kiinni.

Kuljettaja oli vastassa, mentiin  autolle ja tein puhelun. Kaikki pitäisi olla kunnossa vaikken nyt rekisteröintiin ehtisi, eikä mun sinne enää kannata tulla. Hieman ärsytti kun olin siksi tilannut kalliin kuljetusfirman valmiiksi mut sinne kuskaamaan. Toisaalta olin yllättävän rauhallinen kun mulle sanottiin että kaikki on kunnossa.

Kuskille infosin että nyt sittenkin mentäisiin eri osoitteeseen kuin alunperin. Sopi, mutta matka piteni joten maksoin taksimaksun verran lisää. Ihan kohtuullista.

Tiimikavereiden kanssa ollaan tosiaan yhteiskämpässä ja sinne löydettiin kuskin kanssa. Oli ihan kiva vihdoinkin päästä perille.

Aamun oon ollut tosi positiivisella fiiliksellä. Tänään iltapäivällä on kisat. Aamupäivä meneekin värejä maalatessa ja kaunistautuessa. Kunto oli ainakin eilen lupaavan oloinen. Koitin olla liikaa siksi stressaamatta tätä rekisteröintihässäkkää.

 

Aamun kunto

Parhaani meen kisoihin jälleen tekemään. Katsotaan mihin se riittää!

6

This Post Has 2 Comments

  1. Oot ihan mielettömässä kunnossa ja olit myös sm-kisoissa mun suosikki.:) Tsemppiä pm-kisoihin! Mielenkiinnosta kyselen paljon sun vyötärön ympärysmitta on kisakunnossa?
    Onko sulla millaisia tulevaisuuden suunnitelmia lajin parissa?

    1. Hei kiitos paljon 🙂 Pitääpä mitata kun tulen takas reissusta. Olisikos ollut viimeksi jotain 64cm pintaan. En kyllä luota numero muistiini yhtään. Tulevaisuudessa tulen kyllä kisaamaan lisää ja ensi syksy on suunnitteilla. Pieni breikki on MM-kisojen jälkeen paikallaan. Enempää ei ole suunnitteilla katotaan mihin tie vie

Vastaa

Close Menu