Kevään uudet kuviot

Hei jälleen!

clarissa_iloinen_kahvikuppi_kotona

Arki on ollut aika tylsää ja tasaista. Onneksi tuleva kevät ja lisääntyvä valo luovat energiaa ja häivähdyksen uudesta alusta. Kevät fiilis iski totaallisesti eilen kun ajelin Riihimäelle ja huomasin auto mittarin näyttävän seitsemää astetta plussaa. Ajaessa heitin myös live-lähetystä instagramin puolelle. Sielä kysyttiin mitä Vorssaan kuuluu. Lupasin vastata tänne blogiin, koska tän kevään edetessä mun arkeen on tulossa jonkin verran muutoksia ihan töissä kuin treeneissäkin.

Kotisalini, jolla olen täällä Forssassa valtaosan treeniurastani treenannut,  saattaa sulkeutua helmikuun lopussa. Koitan päästä tekemään mahdollisimman monta treeniä vielä siellä, mutta sen jälkeen en ole varma, missä jatkan treenejäni.  Jonkin verran sitä multa on kyselty… Paikkakunnalla on kyllä useampi sali ja mahdollisuuksia, mutta ehkä ahkerat treenaajat tietää kuinka vaikeaa on vaihtaa kotisali. Olen tyytynyt vain tarkastelemaan tilannetta ja teen päätökset salin suhteen sitten kun on oikeasti pakko.

kahvikuppi_kotona_clarissa

Töissäkin tosiaan puhaltaa muutoksen tuulet, kun yrittäjä vaihtuu. Helmikuun alussa lätkäistiin vihdoinkin ”Loppuunmyynti”-kyltit esille ja varaston tyhjennys alkoi. Saan töitäni jatkaa normaalisti (josta olen kyllä onnellinen)  ja niitä varmasti keväällä riittää, mutta varmasti jotkin asiat työpaikalla tulee muuttumaan kun esimies vaihtuu.

Hyvä kun aluksi tuntuu että mitään ei oikein tapahdu ja sitten asioita tapahtuukin useiampia yhtäaikaa! Miten se oikeen meneekään niin usein niin…

Sain maaliskuun loppuun myös parin viikon loman. Tuntuu kyllä että sitä tulen tarvitsemaan, vaikka kyllä tälläset neljän päivän vapaatkin vähän rentouttaa. Tässä kun nyt on aikaa niin olen muuten vähän suunnitellut pikku kaupunkireissua ja kohdekin on lähes päätetty. <3

Joko teillä on kevättä rinnassa?

iloinen_kahvikuppi_clarissa_koti

4

Vastaa

Close Menu