Joulufiilistelyä

En tiedä kuinka hyvin mun seuraajille välittyy somen kautta, mutta olen kunnon jouluihminen.

joulumuki_kuusi_koriste_valkoinen

Tänä vuonna yllättävän pitkään kestin, ennen kuin kaivoin jouluvalot sun muut varastokaapista. Mutta kun kuukausi on jouluun, eli 24. marraskuuta koitti, annoin luvan itselleni kaivaa kaikki koristeet esille. Multa löytyy jonkin verran valoja, pieni vaalea kuusi, koristeita, kynttilöitä ja joulun aikaan tykkään ostaa myös ainakin hyasintin luomaan tuoksua ellen muita kukkia.

Joulufiilis tule myös pipareiden leipomisesta ja jo yksi taikina onkin jo leivottu – ja syöty. Pari taikinalevyä pakkasessa silti odottaa vielä. 🙂 Saa nähdä saanko aikaiseksi tänä vuonna mitään piparitaloa.

poro_piparkakku_tähti
Löysin uuden piparimuotin kaupasta, oli pakko ostaa kun oli nii söpöjä poroja!

 

20-luku_pikkujoulu_iloinen_illalinen_kuohari
Lookki jotain ihan muuta kuin yleensä ja mahtava 3e kirppislöytö mekko oli täydellinen teemaan

Lauantaina sain avattua myös pikkujoulukaudenkin, kun menin vanhempieni kutsumana Laukon kartanon järjestämiin pikkujouluihin. Juhlien teemana oli 20-luku, joka erityisesti näkyi pukeutumisessa ja musiikissakin. Illan aluksi myös meitä oli viihdyttämässä myös mentalisti, jonka temput oli kyllä häkellyttäviä. Ruoka oli hyvää ja oli ihan mukava viettää aikaa vanhempien kanssa.

Sunnuntaina olin lyhyiden yöunien, töiden ja kauppareissun jälkeen melkoisen väsynyt, joten päätin treenin sijaan askarrella joulukortit. Itse arvostan käsintehtyjä kortteja ja joulukorttien lähettäminen kuuluu mun perinteisiin. Tänä vuonna olin tosi tyytyväinen askarteluihini.

Joka vuosi mun vanhemmat laittaa mut myös paketoimaan lähes kaikki lahjat. Se on yksi mielipuuhiani joulun alla ja pakettien ulkonäköön tykkään myös panostaa. Se urakka mulla olisi vielä tässä edessä. Mutta nautin näpertelystä. Se on rauhoittavaa (paitsi välillä menee hermo kun tavoittelee täydellisyyttä..)

askartelu_kynttilät_pöydällä

Joulun fiilis tulee myös joulumusiikista ja mulla on spotifyssä massiivinen joululista mun suosikkeja. Myös perinteisesti olen käynyt laulamassa kirkossa kauneimmat joululaulut, niin tänäkin vuonna aion.

Mikä sulle tuo joulun?

3

Vastaa

Close Menu