Irrottelin – tuli syötyä, juotua ja tanssittua

Huh huh mikä lauantai-ilta! Kokoonnuttiin opiskelukavereiden kanssa viettämään iltaa pitkästä aikaa. Ilta alkoi nepalilaisella ruualla, jonka jälkeen jatkettiin sitten kaverin kämpille juttelemaan, herkuttelemaan ja juomaan. Pelailtiin juomapeliä ja vaihdettiin kuulumisia, myös tulevaisuuden suunnitelmista puhuttiin yhdessä.

Päätin ottaa rennosti, syödä ja juoda miten huvittaa. Mulla on niin usein töitä tai muuta saman tien, mutta nyt sunnuntai oli vapaa, joten pystyin hyvin vaan lepäämään koko seuraavan päivän. Toki treenit piti olla, mutta yksi ylimääräinen päivä lepoa harvemmin suurta vahinkoa saa aikaan.

Myönnän että alkoholia tuli kulutettua enemmän kuin nyt pariin vuoteen tämmöisissä bile-illoissa. Onneksi oli tukeva ateria alla ja join vettä välillä, niin mitenkään kamalaa oloa ei missään vaiheessa tullut. Useesti mennyt baarissa lähinnä vesilinjalla ja pystyn pitämään hauskaa ilmankin alkoholia, mutta nyt annoin mennä!

Koko ilta oli ihan mahtava ja ajoittain nostalginenkin. Käytännössä se reilu pari tuntia mikä oltiin baarissa, me tanssittiin koko ajan. Nyt on kyllä rakotkin jaloissa… Veikkaampa ettei tällästä iltaa ole pitkään aikaan luvassa.

Joskus voi ottaa rennommin ja irrotella!

0

Vastaa

Close Menu