Herttapyllyä kuvaan + ALEKOODI

*yhteistyössä Pinkkiheidi

Muutama viikko  sitten ajelin Turkuun töiden jälkeen. Olin saanut kutsun kuvauksiin. Piti aikaisemmin tästä jo hehkuttaa bloginkin puolella, mutta arki vei mennessään.

Pinkkiheidi on yhteistyökumppanini ja Heidi kutsui mut Hertta-housu kuvauksiin. Ajankohta oli mulle hyvä, joten tottakai osallistuin mielelläni. Onhan tuote mahtava ja kuvaukset aina kivoja. 🙂

Lähdin saman tien töiden jälkeen ajelemaan kohti Turkua. Kuvaukset olivat illalla joten päivän sai vähän katsoa mitä ja miten söi. Ilta ei muuten tuota mitään ongelmaa, sillä kuten monesti blogissani tulee esille, olen iltaisin aktiivisimmillani. Tunnin ajomatkakaan ei hetkauta.

Pääsin myös meikkiin ja tukkakin laitettiin ennen kuvauksia. Kyllä kelpas!  Meikki multa varmaan olis just taipunu mutta hiusten suhteen olen onneton.

Kuvauspaikkana toimi kuntosali Mentor Turku, jossa en ollut ennen käynytkään. Kuvaajana Arsi Koivula, jolla on kyllä makeita kuvia. Toisena mallina mun lisäksi oli Essi Teronen.

Pääroolissa oli kuitenkin Pinkkiheidin upeat Hertta-housut. Ne tehdään Turussa Pinkkiheidin ompelimossa käsityönä ja on muuten monen vartaloon ihan täydelliset. Kuoseja on vaikka mitä, sieltä luulisi jokaiselle löytyvän mieleinen. Musta on makeeta että pääsen tekemään yhteistyötä näin makeen suomalaisen yrityksen kanssa.

Alekoodilla THCLARISSA  saat Pinkkiheidin verkkokaupassa -15% ostoksistasi. 

Käy ihmeessä tutustumassa 😉 Tässä yksi kuva kuvauksista, tulette varmasti jossain vaiheessa näkemään lisää. Täältä näät myös lisää Arsi Koivulan kuvia.

Kuva Arsi Koivula
0

Vastaa

Close Menu