Harrastan mä muutakin ku salia…

On selvää että salilla tulee käytyä ja bikini fitness on lajini, mutta harvoin olen kertonut blogissani muista harrastuksistani. Bikini fitness on nyt se ykkönen, johon haluan panostaa täysillä, Mutta mitä muuta harrastan kun fitnesstä?

Paljon ei tule harrastettua koska tosiaan työ ja treenit vie aikansa. Jos en satu kavereita tai perhettäni näkemään ja möllötän kotona, usein sometan, katson ohjelmia ja teen kauneusrutiinejani (kasvonaamio, hiusten hoitoa yms..) tai sitten siivoan…

Kauneusrutiineista yhtä voisi sanoa harrastukseksi. Teen kotona itselleni geelikynsiä. Olen opetellut itse niiden teon Youtuben ja blogien kautta. Myös omien virheiden ja kokeiluiden kautta oppii paljon. Lähinnä teen vain itselleni, laatukaan aina vielä mitään pro-tasoa ole. Mutta musta on ihana kun kynsillä on pituutta ja näyttävyyttä. Mulla on aina ollu heikot kynnet eikä pituutta vaan tullut vaikka kuinka yritti kasvattaa.

Tälläiset askartelin eilen 🙂

 

Geelit tilaan suomalaiselta firmalta, käytössäni on Mystic Nails-sarjaa, josta kyllä tykkään. Koristeet ja glitterit tilaan pääosin eBaystä. Kynnet teen itselleni n. 2-3 viikon välein jos sattuu sopivaa aikaa. Itselleen kun tekee kynnet, aikaa saattaa mennä joku neljäkin tuntia…

Seuraavat harrastukset ovat viimeaikoina jäänyt vähemmälle, harmi sinänsä, tykkäisin kaikkea tehdä.

Erilainen näpertely ja luovuus tulee esiin myös muissa harrastuksissa. Nämä on tosin kyllä aika paljon jääneet vähemmälle mutta mielelläni tekisin. Nimittäin kakkujen ynnä muiden koristelu. Tuli sitä monenlaisia kuppikakkuja ja kakkuja tehtyä aikaisemmin kun innostuin, nyt tuon fitness-harrastuksen takia aika vähälle jää leipomiset. Koristeluihinkin saa aikaa uppoomaan tosi paljon.

Oiskos ollu äidin synttärikakku johon tein ruusuja

 

Myös valokuvausta olen jonkin verran harrastanut. Tätäkin kyllä kaipailen ja täytyisi vaan ottaa kamera ja lähteä kuvaamaan. Tosin on mun kameralla jos ikää, mutta kyllä sillä jotain sais. Reissuissa kamera kuitenkin usein on mukanani. Aika pintaraapaisuksi jäi kuitenkin kaikki asetus valotus ja muu tekniikka, mutta silti jotain ihan hienojakin otoksia tullu napattua.

 

Voisin sanoa matkusteluakin harrastuksekseni, mutta taitaa olla niin ettei reissuja hetkeen ole näkyvissä, lähinnä siksi että kisatavoite on ens vuodelle mielessä ja haluan satsata siihen aika paljon. Kaikkeen ei vaan aina repeä. :< Matkuselusta voisin kyllä kirjoittaa ihan oman postauksen, sen verran on kuitenkin reissuja takana, sillä keskimäärin kerran vuodessa jonnekkin päin on lähtenyt ihan pienestä pitäen vanhempienkin matkassa.

Lähes kokonaan jääneitä harrastuksia ovat ratsastus, piirtäminen ja pianon soitto… Onhan näitä.

 

0

Vastaa

Close Menu